Търсене на употребявано оборудване Затвори » Разширено търсене

    Поставете Обява-Искане
    Брой обяви 39

    Howo строителни машини и техника

    обяви/стр.
    • Howo 375, 2017, Странични самосвалиHowo 375Последен преглед: 2021-11-29, Обща оценка (1-5): 5, Брой на предишни собственици: 1, Пълна история на поправките: Да, Вид кабина: Enclosed cab, Emission level: Stage IIIA / Tier III, Двигател: 375, Оригинален цвят: white, Гаранция: one year, Предни гуми/ остатъчни шаси: 90%, Rear tyres remaining : 10%, Страна на производство: CN

      Странични самосвали
      2017 4 800 h
      Китай, 合肥
      24h

      36 659 BGN
    • Howo 371, 2017, Странични самосвалиHowo 371Последен преглед: 2021-11-28, Обща оценка (1-5): 5, Брой на предишни собственици: 1, Пълна история на поправките: Да, Вид кабина: Enclosed cab, Emission level: Stage IIIA / Tier III, Двигател: 371, Оригинален цвят: white, Гаранция: one year, Предни гуми/ остатъчни шаси: 90%, Rear tyres remaining : 10%, Страна на производство: CN

      Странични самосвали
      2017 3 868 h
      Китай, 合肥
      7d

      34 955 BGN
    • Howo 371, 2017, Странични самосвалиHowo 371Последен преглед: 2021-11-27, Обща оценка (1-5): 5, Пълна история на поправките: Да, Вид кабина: Enclosed cab, Emission level: Stage IIIA / Tier III, Двигател: 371, Оригинален цвят: white, Гаранция: one year, Предни гуми/ остатъчни шаси: 90%, Rear tyres remaining : 10%, Страна на производство: CN

      Странични самосвали
      2017 4 800 h
      Китай, 合肥
      7d

      35 501 BGN
    • Howo Dump truck 375, 2018, Странични самосвалиHowo Dump truck 375Последен преглед: 2021-11-27, Обща оценка (1-5): 5, Брой на предишни собственици: 1, Пълна история на поправките: Да, Вид кабина: Enclosed cab, Emission level: Stage IIIA / Tier III, Двигател: 375, Оригинален цвят: yellow, Гаранция: one year, Предни гуми/ остатъчни шаси: 100%, Rear tyres remaining : 10%, Страна на производство: CN

      Странични самосвали
      2018 3 660 h
      Китай
      7d

      39 871 BGN
    • Howo Dump truck 375, 2018, Странични самосвалиHowo Dump truck 375Последен преглед: 2021-11-27, Обща оценка (1-5): 5, Брой на предишни собственици: 1, Пълна история на поправките: Да, Вид кабина: Enclosed cab, Emission level: Stage IIIA / Tier III, Двигател: 375, Оригинален цвят: white, Гаранция: one year, Предни гуми/ остатъчни шаси: 100%, Rear tyres remaining : 10%, Страна на производство: CN

      Странични самосвали
      2018 3 868 h
      Китай, 合肥
      7d

      39 871 BGN
    • Howo 371, 2017, Странични самосвалиHowo 371Последен преглед: 2021-11-28, Обща оценка (1-5): 5, Брой на предишни собственици: 1, Пълна история на поправките: Да, Вид кабина: Enclosed cab, Emission level: Stage IIIA / Tier III, Двигател: 371, Оригинален цвят: yellow, Гаранция: one year, Предни гуми/ остатъчни шаси: 90%, Rear tyres remaining : 10%, Страна на производство: CN

      Странични самосвали
      2017 3 868 h
      Китай, 合肥
      7d

      26 216 BGN
    • Howo 375, 2017, Странични самосвалиHowo 375Последен преглед: 2021-11-26, Обща оценка (1-5): 5, Брой на предишни собственици: 1, Вид кабина: Enclosed cab, Emission level: Stage IIIA / Tier III, Двигател: 375, Оригинален цвят: red, Предни гуми/ остатъчни шаси: 90%, Rear tyres remaining : 10%, Страна на производство: CN

      Странични самосвали
      2017 4 800 h
      Китай, 合肥
      7d

      37 140 BGN
    • Can't find what you are looking for? Поставете Обява-Искане
    • Howo 375, 2017, Странични самосвалиHowo 375Бруто тегло: 12000, Максимален капацитет на повдигане: 2.5e+007, Вид кабина: Open cab, Emission level: Stage IV / Tier IV final, Двигател: WD615.96E, Двигател: 375.26, Engine Manufacturer: WD615.96E, Предаване: MANUAL, Top speed: 96, Оригинален цвят: RED, Размери на транспортиращото тегло: 10245mm2496mm3450mm, Страна на производство: CN, Delivery terms: FOB CFR CIF EXW

      Странични самосвали
      2017 2 350 h
      Китай, SHANGHAI
      7d

      33 168 BGN
    • Howo 371, 2017, Странични самосвалиHowo 371Последен преглед: 2021-11-27, Обща оценка (1-5): 5, Брой на предишни собственици: 1, Вид кабина: Enclosed cab, Emission level: Stage IIIA / Tier III, Двигател: 371, Оригинален цвят: yellow, Гаранция: one year, Предни гуми/ остатъчни шаси: 80%, Rear tyres remaining : 20%, Страна на производство: CN

      Странични самосвали
      2017 4 800 h
      Китай, 合肥
      7d

      26 216 BGN
    • Howo 371, 2017, Странични самосвалиHowo 371Последен преглед: 2021-11-25, Обща оценка (1-5): 5, Брой на предишни собственици: 1, Вид кабина: Enclosed cab, Emission level: Stage IIIA / Tier III, Двигател: 371, Оригинален цвят: yellow, Страна на производство: CN

      Странични самосвали
      2017 4 800 h
      Китай, 合肥
      7d

      27 058 BGN
    • Howo 375, 2018, Странични самосвалиHowo 375Последен преглед: 2021-11-26, Обща оценка (1-5): 5, Брой на предишни собственици: 1, Вид кабина: Enclosed cab, Двигател: 375, Оригинален цвят: yellow, Предни гуми/ остатъчни шаси: 100%, Rear tyres remaining : 1%, Страна на производство: CN

      Странични самосвали
      2018 4 800 h
      Китай, 合肥
      7d

      38 232 BGN
    • Howo 371, 2017, Странични самосвалиHowo 371Последен преглед: 2021-11-25, Обща оценка (1-5): 5, Вид кабина: Enclosed cab, Двигател: 371, Оригинален цвят: red, Страна на производство: CN

      Странични самосвали
      2017 3 800 h
      Китай
      7d

      37 140 BGN
    • Howo 375, 2017, Странични самосвалиHowo 375Вид кабина: Enclosed cab, Emission level: Stage II / Tier II, Двигател: 375, Оригинален цвят: white, Страна на производство: CN

      Странични самосвали
      2017 4 800 h
      Китай
      7d

      35 501 BGN
    • Howo 371, 2017, Странични самосвалиHowo 371Последен преглед: 2021-11-24, Обща оценка (1-5): 5, Вид кабина: Enclosed cab, Emission level: Stage II / Tier II, Двигател: 371, Оригинален цвят: yellow, Страна на производство: CN, Delivery terms: FCA

      Странични самосвали
      2017 26 860 h
      Китай
      7d

      26 981 BGN
    • Howo 375, 2017, Dump trailersHowo 375Бруто тегло: 12000, Максимален капацитет на повдигане: 2.5e+007, Max. working load: 45000, Оригинален цвят: GOLDEN, Engine Manufacturer: WD615.96E, Размери на транспортиращото тегло: 10245mm2496mm3450mm, Страна на производство: CN, Delivery terms: FOB CFR CIF EXW

      Dump trailers
      2017 2 600 h
      Китай, SHANGHAI
      7d

      33 168 BGN
    • Howo 375hp, 2017, Странични самосвалиHowo 375hpПоследен преглед: 2021-11-22, Обща оценка (1-5): 5, Брой на предишни собственици: 1, Вид кабина: Enclosed cab, Оригинален цвят: Original, Гаранция: Да, Предни гуми/ остатъчни шаси: 98%%, Rear tyres remaining : 98%%, Страна на производство: CN, Delivery terms: FOB CFR CIF EXW

      Странични самосвали
      2017 3 000 h
      Китай, Shanghai
      7d

      28 674 BGN
    • Howo 9m3--12m3, 2014, Concrete pump trucksHowo 9m3--12m3

      Concrete pump trucks
      2014
      Китай

      Цена на приложение
    • Howo 371, 2018, Странични самосвалиHowo 371

      Странични самосвали
      2018 16 880 h
      Китай, 安徽合肥

      32 464 BGN
    • Howo 375, 2018, Странични самосвалиHowo 375Вид кабина: Enclosed cab, Оригинален цвят: white, Страна на производство: CN

      Странични самосвали
      2018 26 000 h
      Китай, 安徽合肥

      39 871 BGN
    • Howo HJS5, 2017, ДругиHowo HJS5

      Други
      2017
      Китай

      101 248 BGN