Брой обяви 11

Parator транспортни средства

обяви/стр.
  • Parator, 2006, Самосвали

    ParatorAxle type: 4, Размер на предната гума: 385/55R225, Размер на задната гума: 385/55R225, Максимален полезен товар: 26000

    Самосвали
    2006
    Швеция, Mora

    Цена на приложение
  • Parator SD 18, 2011, Трошачки за руда

    Parator SD 18Последен преглед: 2017-05-31, Размер на предната гума: 385/55R22 5 160J , Размер на задната гума: 385/55R22 5 160J , Максимален полезен товар: 15560, Бруто тегло: 18000

    Трошачки за руда
    2011
    Швеция, Trelleborg

    11 021 BGN
  • Parator Dolly, TUS 121, 2004, Трошачки за руда

    Parator Dolly, TUS 121Предни гуми/ остатъчни шаси: 60%, Последен преглед: 2016-07-27, Обща оценка (1-5): 3, Rear tyres remaining : 40%, Производител / Каросерия: Parator, Axle type: 2, Размер на предната гума: 385/55 22 5" , Размер на задната гума: 385/55 22 5" , Максимален полезен товар: 15350, Бруто тегло: 18000, Brakes: BPW skivbromsar, Suspension type: Air-air, Vehicle's outer dimensions: 5200x2 470x1 100

    Трошачки за руда
    2004
    Швеция, OF Ekeri, Markaryd

    6 011 BGN
  • Parator Cv18/Groth baklift, 2006, Box body trailers

    Parator Cv18/Groth bakliftПредни гуми/ остатъчни шаси: 60%, Последен преглед: 2016-08-24, Обща оценка (1-5): 3, Брой на предишни собственици: 1, Rear tyres remaining : 60%, Година на регистрация: 2006, Производител / Каросерия: Groth/Parator, Pallet capacity: 1500, Axle type: 2, Размер на предната гума: 385/65-22 5 , Размер на задната гума: 385/65-22 5 , Максимален полезен товар: 11520, Бруто тегло: 18000, Suspension type: Air-air

    Box body trailers
    2006
    Швеция, Norrköping

    20 037 BGN
  • Parator 2-aks. konttilinkki, hydr kontin siirto, 2006, Контейнерни полуремаркета

    Parator 2-aks. konttilinkki, hydr kontin siirtoAxle type: 2, Suspension type: Air-air, Страна на производство: FI

    Контейнерни полуремаркета
    2006
    Финландия, Forssa

    29 144 BGN
  • Parator Umpikori 2-taso,B-linkki, 2004, Box body semi-trailers

    Parator Umpikori 2-taso,B-linkki

    Box body semi-trailers
    2004
    Финландия, Forssa

    23 276 BGN
  • Parator, 2011, За превоз на дървени трупи

    ParatorПоследен преглед: 20160228, Axle type: 4, Размер на предната гума: 265/70R195, Размер на задната гума: 265/70R195, Максимален полезен товар: 29380, Бруто тегло: Не

    За превоз на дървени трупи
    2011
    Швеция, Värnamo

    45 084 BGN
  • Parator 4-axlig timmer 2011, 2012, За превоз на дървени трупи

    Parator 4-axlig timmer 2011Последен преглед: 2015-11-26, Година на регистрация: 2013-09, Axle type: 2+2, Колесна база: 1340+5200+1820, Размер на предната гума: 265/70, Размер на задната гума: 265/70, Максимален полезен товар: 31880, Бруто тегло: 38000, Vehicle's outer dimensions: 12 73x2 60x4 40 , Body options: Bunk adjustment, Гаранция: Säljes i befintligt skick

    За превоз на дървени трупи
    2012
    Швеция, Hudiksvall

    50 093 BGN
  • Parator Boggiedolly S16, 2000, Трошачки за руда

    Parator Boggiedolly S16Година на регистрация: 2000, Axle type: 2, Размер на предната гума: 435/50R19 5 , Размер на задната гума: 435/50R19 5 , Максимален полезен товар: 13350, Бруто тегло: 16000, Suspension type: Air-air, Body work type: Mega

    Трошачки за руда
    2000
    Швеция, Skara

    Цена на приложение
  • Parator 4-aks. 2 lavan vaihtolava MYYTY!!!!, 1994, Разглобяеми надстойки

    Parator 4-aks. 2 lavan vaihtolava MYYTY!!!!Axle type: 2+2, Бруто тегло: 36000, Suspension type: Air-air

    Разглобяеми надстойки
    1994
    Финландия, Myyty,SOLD!!!

    Цена на приложение
  • Parator PARATOR, 2007, За превоз на дървени трупи

    Parator PARATORГодина на регистрация: 2007-01-04, Axle type: 2+2, Размер на предната гума: 265/70 R 19 5 , Размер на задната гума: 265/70 R 19 5 , Максимален полезен товар: 29160, Бруто тегло: 36000, Suspension type: Parabolic-parabolic, Vehicle's outer dimensions: 12 3

    За превоз на дървени трупи
    2007
    Швеция, Trelleborg

    17 833 BGN