Резултати от търсенето

9 резултата от търсене за "CMT транспорт"
обяви/стр.
  • CMT Maskinflak, 2008, Други компоненти

    CMT Maskinflak

    Други компоненти
    2008
    Норвегия, Aust-Agder

    12 559 BGN
  • CMT Liftflak 2x4 m, 2003, Други компоненти

    CMT Liftflak 2x4 m

    Други компоненти
    2003
    Норвегия, Buskerud

    4 257 BGN
  • CMT 6400mm 37 m3, 2010, Други

    CMT 6400mm 37 m3Обща оценка (1-5): 2

    Други
    2010
    Дания

    Цена на приложение
  • CMT 4 Aks. 60m3 Alutiptrailer, 2016, Други ремаркета

    CMT 4 Aks. 60m3 AlutiptrailerОбща оценка (1-5): 5, Максимален полезен товар: 39220, Бруто тегло: 48000

    Други ремаркета
    2016
    Дания

    Цена на приложение
  • CMT Opticont 35Kbm med Kapell, 2016, Специални контейнери

    CMT Opticont 35Kbm med KapellContainer type: Други контейнери, Обща оценка (1-5): 4, Размери на транспортиращото тегло: 6/6 2x2 55X2 5 , Тегло за транспортиране: 2480

    Специални контейнери
    2016
    Швеция

    13 315 BGN
  • CMT pokka 18t vetotappipaino, 2008, Curtainsider trailers

    CMT pokka 18t vetotappipainoAxle type: 1+3, Размер на предната гума: 265/70-19 5 , Размер на задната гума: 265/70-19 5 , Бруто тегло: 45000, Brakes: rumpu, Suspension type: Air-air, Body work type: Fixed

    Curtainsider trailers
    2008
    Финландия, Soini

    37 172 BGN
  • CMT 3 AKSLET TIPPSEMI, 2012, Tipper semi-trailers

    CMT 3 AKSLET TIPPSEMIПредни гуми/ остатъчни шаси: 40%%, Последен преглед: 07.08.2015, Обща оценка (1-5): 4, Брой на предишни собственици: 2, Rear tyres remaining : 40%%, Година на регистрация: 25.09.2013, Axle type: 3, Размер на предната гума: 385/65R22 5 , Размер на задната гума: 385/65R22 5 , Максимален полезен товар: 34400, Бруто тегло: 45000, Brakes: TROMMEL, Suspension type: Air-air, Body work type: Extendible

    Tipper semi-trailers
    2012
    Норвегия, Bergen - Søre Brurås 3

    84 933 BGN
  • CMT NSP24 LIIKUV PÕRAND KÜLJEUSTEGA, 2004, Other semi-trailers

    CMT NSP24 LIIKUV PÕRAND KÜLJEUSTEGAПредни гуми/ остатъчни шаси: 70%, Rear tyres remaining : 30%, Бруто тегло: 9560

    Other semi-trailers
    2004
    Естония

    26 998 BGN
  • CMT W25-50, 2007, Tipper semi-trailers

    CMT W25-50Предни гуми/ остатъчни шаси: 20%, Rear tyres remaining : 20%, Година на регистрация: 05.03.2007, Размер на предната гума: 385/65 r 22 5 , Размер на задната гума: 385/65 r 22 5 , Brakes: drum

    Tipper semi-trailers
    2007
    Полша, BENE TRUCKS O/Olsztyn

    20 769 BGN