Търсене на употребявано оборудване Затвори » Разширено търсене

    Поставете Обява-Искане
    Брой обяви 157

    Deutz селскостопански машини и техника

    обяви/стр.
    • Deutz 4080 HTS, КомбайниDeutz 4080 HTS

      Комбайни

      Италия, TUSCANIA

      Цена на приложение
    • Deutz 90F, ТракториDeutz 90F CON VOMERO GARNERO VU240Тракторен тип: Земеделски трактор

      Трактори

      Италия, Cuneo, Italy

      Цена на приложение
    • Deutz 5110G, 2019, ТракториDeutz 5110GТракторен тип: Земеделски трактор

      Трактори
      2019
      Италия, TUSCANIA

      Цена на приложение
    • Deutz Agrotron 120, 1999, ТракториDeutz Agrotron 120Тракторен тип: Земеделски трактор, Двигател: 120, Top speed: 40, Размер на предната гума: 50% 540/65 R28 , Размер на задната гума: 650/65 R38 50%

      Трактори
      1999 5 654 h
      Италия, San Giorgio di Piano

      Цена на приложение
    • Deutz 4035H, 2000, КомбайниDeutz 4035H

      Комбайни
      2000 1 546 h
      Италия, TUSCANIA

      74 346 BGN
    • Deutz DX90, 1980, ТракториDeutz DX 90 con palaТракторен тип: Земеделски трактор, Двигател: 82

      Трактори
      1980 14 000 h
      Испания, NAVARRETE

      14 674 BGN
    • Deutz 912, 1990, ДвигателиDeutz 912

      Двигатели
      1990
      Испания

      5 478 BGN
    • Can't find what you are looking for? Поставете Обява-Искане
    • Deutz 6.00, 1998, ТракториDeutz 6,00Тракторен тип: Земеделски трактор, Двигател: 120

      Трактори
      1998 8 800 h
      Испания, ALBACETE

      Цена на приложение
    • Deutz 4065H, 1998, КомбайниDeutz 4065 HЧасове на сепараторите: 4359, Traction type: 2 WD

      Комбайни
      1998 6 425 h
      Испания, ARANJUEZ

      Цена на приложение
    • Deutz KH2.44 HYDRO, 2005, Гребла и сенообръщачкиDeutz KH2.44 HYDRO

      Гребла и сенообръщачки
      2005
      Франция

      3 130 BGN
    • Deutz 610, 2009, ТракториDeutz M610Тракторен тип: Земеделски трактор

      Трактори
      2009 5 300 h
      Франция, AGRICENTRE 36 PONT CHRETIEN

      63 586 BGN
    • Deutz DX.6.50, 1986, ТракториDeutz DX.6.50Тракторен тип: Земеделски трактор, Traction type: 4 WD, Кабина: Редовен, Опции: Front linkage

      Трактори
      1986 7 240 h
      Франция

      27 195 BGN
    • Deutz 5690 HTS Balance, 2010, КомбайниDeutz 5690 HTS BalanceОбща оценка (1-5): 4, Брой на предишни собственици: 1, Cylinders: 6 цилиндъра, Часове на сепараторите: 1260, Traction type: 2 WD, Предни гуми/ остатъчни шаси: 90%, Rear tyres remaining : 85%, Размер на предната гума: 800/65R32, Размер на задната гума: 500/65r22.5, Аксесоари: Климатик Grain head Header trailer Cutterbar automatic leveling Straw chopper Chaff spreader

      Комбайни
      2010 1 260 h
      Франция, 02250 MARLE

      155 540 BGN
    • Deutz 6190, 2014, ТракториDeutz 6190Тракторен тип: Земеделски трактор

      Трактори
      2014 5 100 h
      Франция, ETS CORNET CHATILLON COLIGNY

      93 911 BGN
    • Deutz 5120, 2015, ТракториDeutz 5120Тракторен тип: Земеделски трактор

      Трактори
      2015 6 756 h
      Франция, AGRI 86 LENCLOITRE

      58 694 BGN
    • Deutz AGROTRON M650, 2013, ТракториDeutz AGROTRON M650Тракторен тип: Земеделски трактор

      Трактори
      2013 2 870 h
      Франция, TERREA CORNY

      Цена на приложение
    • Deutz AGROTRON 9340 TTV, 2016, ТракториDeutz AGROTRON 9340 TTVТракторен тип: Земеделски трактор, Двигател: 336

      Трактори
      2016 1 235 h
      Германия, Dedelow

      283 690 BGN
    • Deutz Fahr 6130, 2015, ТракториDeutz Fahr 6130Тракторен тип: Земеделски трактор

      Трактори
      2015 1 460 h
      Германия

      Цена на приложение
    • Deutz DX 4.61 Agrostar, 1992, ТракториDeutz DX 4.61 AgrostarТракторен тип: Земеделски трактор, Двигател: 88, Top speed: 40

      Трактори
      1992 4 038 h
      Германия, Wülfershausen an der Saale

      33 571 BGN
    • Deutz 620, 2008, ТракториDeutz TTV 620Тракторен тип: Земеделски трактор, Cylinders: 6, Двигател: 169, ВОМ: 540/750/1000/1400, Предни гуми/ остатъчни шаси: 60%, Rear tyres remaining : 40%, Размер на предната гума: 540/65 R28 BKT, Размер на задната гума: 650/65 R38 TRELLEBOR

      Трактори
      2008 6 993 h
      Германия, Neuenkirchen-Vörden

      88 042 BGN