Търсене на употребявано оборудване Затвори » Разширено търсене

    Поставете Обява-Искане
    Брой обяви 6

    Kubota комунални съоражения

    обяви/стр.
    • Kubota RTV 900, 2007, Комунални съораженияKubota RTV 900Обща оценка (1-5): 4, Damaged: Operates As Intended, Engine condition: 9, Вид кабина: Enclosed cab, Двигател: Дизел, Engine Manufacturer: Kubota, Traction type: 4 WD, Предаване: Hydrostatic, Top speed: 30, Предни гуми/ остатъчни шаси: 10%, Rear tyres remaining : 90%

      Комунални съоражения
      2007 6 450 h
      Холандия

      15 161 BGN
    • Kubota RTV 900, 2009, Комунални съораженияKubota RTV 900Вид кабина: Open cab, Двигател: Дизел, Traction type: 4 WD, Предаване: Hydrostatic, Top speed: 40

      Комунални съоражения
      2009 3 120 h
      Холандия

      15 356 BGN
    • Kubota RTVx1110, 2021, Комунални съораженияKubota RTV x1110Вид кабина: Enclosed cab, Двигател: Дизел, Двигател: 25, Traction type: 4 WD, Предаване: Hydrostatic, Top speed: 40

      Комунални съоражения
      2021
      Холандия

      Цена на приложение
    • Kubota RTV 900, 2015, Комунални съораженияKubota RTV 900

      Комунални съоражения
      2015
      Обединено кралство на Великобритания и Северна Ирландия, DERBY
      24h

      15 869 BGN
    • Kubota RTV-X1100, 2014, Комунални съораженияKubota RTV-X1100

      Комунални съоражения
      2014 437 h
      САЩ, Glenwood, MN

      27 445 BGN
    • Kubota RTVx1110, Комунални съораженияKubota RTV X-1110 Utility Vehicle

      Комунални съоражения

      Обединено кралство на Великобритания и Северна Ирландия

      32 872 BGN
    • Can't find what you are looking for? Поставете Обява-Искане