Брой обяви 47

Dammann селскостопански машини и техника

обяви/стр.
  • Dammann ANP, 2007, Trailed sprayersDammann ANP 8036 PROFI-CLASS

    Trailed sprayers
    2007
    Германия, 181714
    7d

    58 492 BGN
  • Dammann ANP 4036, 1994, Trailed sprayersDammann ANP 4036

    Trailed sprayers
    1994
    Германия, 189025

    15 454 BGN
  • Dammann DT 2000, 2010, Trailed sprayersDammann dt 2000 hОбща оценка (1-5): 4, Работна ширина: 2700, Tank volume: 5000

    Trailed sprayers
    2010
    Германия, DE-04617 STARKENBERG

    166 280 BGN
  • Dammann 30 mtr 4200 ltr. ISOBUS, Trailed sprayersDammann 30 mtr 4200 ltr. ISOBUS

    Trailed sprayers

    Германия, Brackenheim-Hausen (bei Heilbronn)

    Цена на приложение
  • Dammann DT 2000, 2010, Self-propelled sprayersDammann DT 2000 H

    Self-propelled sprayers
    2010 6430 h
    Германия, 188874

    168 041 BGN
  • Dammann ANP, 2009, Trailed sprayersDammann ANPA 8027 Profi ClassОбща оценка (1-5): 4, Работна ширина: 2700, Предни гуми/ остатъчни шаси: 70%, Rear tyres remaining : 30%

    Trailed sprayers
    2009
    Германия, -

    97 421 BGN
  • Dammann ANP, 1994, Trailed sprayersDammann ANP 3024

    Trailed sprayers
    1994
    Германия, Raderhorst

    14 672 BGN
  • Can't find what you are looking for? Поставете Обява-Искане
  • Dammann ANP 5024, 2005, Trailed sprayersDammann ANP 5024 Profi Class

    Trailed sprayers
    2005
    Германия, Demmin

    31 789 BGN
  • Dammann DT 2000, 2009, Trailed sprayersDammann dt 2000 hОбща оценка (1-5): 4

    Trailed sprayers
    2009
    Германия, DE-09232 HARTMANNSDORF

    147 500 BGN
  • Dammann ANP 5024, 2004, Trailed sprayersDammann ANP 5024

    Trailed sprayers
    2004
    Германия, Karstädt

    30 322 BGN
  • Dammann dt 500, 2004, Trailed sprayersDammann dt 500Обща оценка (1-5): 4

    Trailed sprayers
    2004
    Германия, DE-23936 UPAHL

    254 311 BGN
  • Dammann ANP 4024, 2009, Напоителни системиDammann ANP 4024

    Напоителни системи
    2009
    Германия, Ahaus

    36 190 BGN
  • Dammann ANP 5030 Profi, 2004, Trailed sprayersDammann ANP 5030 Profi ClassОбща оценка (1-5): 4, Работна ширина: 4x2, Tank volume: 5000, Предни гуми/ остатъчни шаси: 1%

    Trailed sprayers
    2004
    Германия, 48480 Spelle

    19 367 BGN
  • Dammann GTP 2018, 1996, Trailed sprayersDammann GTP 2018

    Trailed sprayers
    1996
    Германия, Liebenwalde

    7 629 BGN
  • Dammann ANP, 1998, Trailed sprayersDammann ANPL5036

    Trailed sprayers
    1998
    Германия, Barsinghausen OT Groß Munzel

    18 551 BGN
  • Dammann DT 2600 H, 2009, Self-propelled sprayersDammann DT2600 H3A Plus mi DTP5000Обща оценка (1-5): 4, Работна ширина: 4x2, Предни гуми/ остатъчни шаси: 20%, Rear tyres remaining : 40%

    Self-propelled sprayers
    2009
    Германия, -

    194 646 BGN
  • Dammann DT 2600 H, 2008, Self-propelled sprayersDammann DT 2600 H3A PlusОбща оценка (1-5): 4

    Self-propelled sprayers
    2008
    Германия, Kunde

    195 428 BGN
  • Dammann ANP 5030, 1994, Trailed sprayersDammann ANP 5030 24 mtr. / Section Control / Air Spray

    Trailed sprayers
    1994
    Германия, Demmin

    7 727 BGN
  • Dammann ANP, 2002, Trailed sprayersDammann ANP 5036

    Trailed sprayers
    2002
    Германия, Karstädt

    41 061 BGN
  • Dammann ANP 5024, 2003, Trailed sprayersDammann ANP 5024 Profi-ClassОбща оценка (1-5): 4, Работна ширина: 2400, Tank volume: 5000

    Trailed sprayers
    2003
    Германия, 27793 Wildeshausen

    28 365 BGN