Брой обяви 9

Wood chip trailers

Тук можете да видите списък с всички обяви за употребявани wood chip trailers, предлагани на сайта на Mascus. Моля, използвайте данните за връзка в продуктовата карта, за да се свържете с продавача на употребяваните wood chip trailers. Можете да разгледате и обяви за употребявани wood chip trailers от съседни страни: wood chip trailers Италия, wood chip trailers Испания, wood chip trailers Франция, wood chip trailers Германия, wood chip trailers Холандия, wood chip trailers Унгария, wood chip trailers Румъния
Прочетете повече Затвори
обяви/стр.
  • Caterpillar do przewozu zrąbki, 1998, Wood chip trailersCaterpillar do przewozu zrąbkiОбща оценка (1-5): 5, Брой на предишни собственици: 1, Година на регистрация: 1998, Axle type: 4, Body work type: Fixed, Body options: Drum brakes

    Wood chip trailers
    1998
    Полша, Wielkopolska

    7 618 BGN
  • Knapen 120 Cubic Metre Walking Floor Trailer, 2010, Wood chip trailersKnapen 120 Cubic Metre Walking Floor TrailerБрой на предишни собственици: 1, Година на регистрация: 2010

    Wood chip trailers
    2010
    Обединено кралство на Великобритания и Северна Ирландия, UK

    60 827 BGN
  • Toplift ketjupurkava / chain conveyor, 2020, Wood chip trailersToplift ketjupurkava / chain conveyorОбща оценка (1-5): 5, Брой на предишни собственици: 0, Производител / Каросерия: Toplift, Колесна база: variable, Brakes: variable, Body work type: Fixed, Мащаби на товарното помещение (ДхШхВ): variable, Vehicle's outer dimensions: variable, Гаранция: 12 kk / months, Предни гуми/ остатъчни шаси: 100%, Rear tyres remaining : 100%, Размер на предната гума: variable, Размер на задната гума: variable

    Wood chip trailers
    2020
    Финландия, Joutseno / Lappeenranta

    Цена на приложение
  • Närko 5-akselinen ketjupurku, 2010, Wood chip trailersNärko 5-akselinen ketjupurkuПоследен преглед: 2020-12-02, Обща оценка (1-5): 3, Колесна база: Не, Максимален полезен товар: Не, Мащаби на товарното помещение (ДхШхВ): 12400x2800x2550

    Wood chip trailers
    2010
    Финландия, Kuopio

    39 113 BGN
  • Lipe Ketjupurku 5-akselinen, 2003, Wood chip trailersLipe Ketjupurku 5-akselinenПоследен преглед: 2020-09-03, Обща оценка (1-5): 3, Година на регистрация: 2003, Производител / Каросерия: Lipe, Axle type: 2+3, Колесна база: Да 36+6 11+1 36+1 36 , Максимален полезен товар: 29200, Бруто тегло: 12800, Brakes: ABS rumpu , Suspension type: Parabolic-parabolic, Body work type: Fixed, Мащаби на товарното помещение (ДхШхВ): 12.7 x 2.45 x 2.8 , Vehicle's outer dimensions: 14.87 x 2.6 x 4.2

    Wood chip trailers
    2003
    Финландия, Kuormurintie 26, Kuusamo

    19 557 BGN
  • Lipe 2+2 sivukippi, 2008, Wood chip trailersLipe 2+2 sivukippiГодина на регистрация: 2008, Производител / Каросерия: LIPE, Axle type: 2+2, Максимален полезен товар: 27460, Бруто тегло: 36000, Brakes: Levy, Suspension type: Air-air, Мащаби на товарното помещение (ДхШхВ): 12.5 x 2.45 x 2.95 , Предни гуми/ остатъчни шаси: 60%, Rear tyres remaining : 40%, Цвят: punainen, Body options: Disc brakes

    Wood chip trailers
    2008
    Финландия, Oulu

    Цена на приложение
  • Kome TPV-5, 2007, Wood chip trailersKome TPV-5Последен преглед: 11.9.2020, Обща оценка (1-5): 3, Брой на предишни собственици: 1, Година на регистрация: 18.4.2007, Производител / Каросерия: KOME, Axle type: 2+3, Колесна база: Да 36+5 43+1 38+1 36 , Максимален полезен товар: 31000, Бруто тегло: 42000, Brakes: Levy + ABS, Suspension type: Air-air, Body work type: Fixed, Мащаби на товарното помещение (ДхШхВ): 12.2 x 2.45 x 2.95

    Wood chip trailers
    2007
    Финландия, Vesikoski, Pyhäjärvi

    50 456 BGN
  • Can't find what you are looking for? Поставете Обява-Искане
  •  Repa 5-akselinen ketjupurku, 2000, Wood chip trailersRepa 5-akselinen ketjupurkuПоследен преглед: 2021-02-19, Обща оценка (1-5): 4, Брой на предишни собственици: 1, Година на регистрация: 2000, Производител / Каросерия: Repa, Axle type: 2+3, Колесна база: Да 36+5 36+1 36+1 36 , Максимален полезен товар: 30640, Бруто тегло: 42000, Brakes: abs+ rumpu, Body work type: Fixed, Мащаби на товарното помещение (ДхШхВ): 11 45*2 45*2 8 , Vehicle's outer dimensions: 13 92*2 55*4 2

    Wood chip trailers
    2000
    Финландия, Kuormurintie 26, Kuusamo

    97 783 BGN
  • Kome TPV-5, 2011, Wood chip trailersKome TPV-5Последен преглед: 21.2.2020, Обща оценка (1-5): 4, Брой на предишни собственици: 1, Година на регистрация: 29.3.2011, Производител / Каросерия: KOME Composite, Axle type: 2+3, Колесна база: Да 36+5 42+1 38+1 36 , Максимален полезен товар: 32500, Бруто тегло: 42000, Brakes: Levy + EBS, Suspension type: Air-air, Body work type: Fixed, Мащаби на товарното помещение (ДхШхВ): 12.2 x 2.45 x 2.95

    Wood chip trailers
    2011
    Финландия, Jalasjärvi

    50 847 BGN