Howo 356

Цена без ДДС
22 195 BGN
ОСНОВНИ СВЕДЕНИЯ
Продуктова групаВлекачи
Марка /МоделHowo 356
Година на регистрация2012
Meter read-out78 500 kм
Допълнителни опцииVintage
Местоположение на машинатаshanghai
Страна
Китай
Mascus ID821A08B3
ЦЕНИ
Избери валута
Цена без ДДС22 195 BGN
ДДС
Цена с ДДС-
ХАРАКТЕРИСТИКИ
Видове влекачиТежък товар
Последен преглед2018
Обща оценка (1-5)4
Брой на предишни собственици1
Fifth wheel typeAdjustable
Конфигурация на водещия мост8x6
ВоланРазположен от дясно
КабинаSleeper cab
Двигател9,86 кв (13 кс)
Emission classЕвро 3
Suspension typeParabolic-parabolic
Vehicle's outer dimensions0
Бруто тегло100 кг
Гаранция1 year
Предни гуми/ остатъчни шаси80 %
Rear tyres remaining 20 %
ЦвятGreen
Страна на производствоЯпония
Body optionsSingle bunk, Immobiliser
Друга информацияUsed caterpillar E70B for sale.

Very good condition.

whats app:+8618721227814

SHANGHAI SHIYI MACHINERY LTD

+86 ...SHOW
Please mention MASCUS when you contact the seller
Send e-mail

Contact Person

  • WENDY ZHENG

    SHANGHAI SHIYI MACHINERY LTD
    • +86 ...SHOW
      Please mention MASCUS when you contact the seller
    • +86 ...SHOW
      Please mention MASCUS when you contact the seller
    • +86 ...SHOW
      Please mention MASCUS when you contact the seller
    • Данни за връзка с програма за съобщения:
    • WhatsApp: + 86...SHOW
      Please mention MASCUS when you contact the seller
    • Skype: + 86...SHOW
      Please mention MASCUS when you contact the seller
    • WeChat: + 86...SHOW
      Please mention MASCUS when you contact the seller
    • Езици: Английски, Китайски
    • NO.518 CHENGJIANG, 200241 SHANGHAI, Китай

Фирма:

SHANGHAI SHIYI MACHINERY LTD
3
ГОДИНИ АКТИВНОСТ В MASCUS

Сродни марки

МаркаБрой обяви
Mercedes-Benz9338
Volvo5831
Renault3974
International3166
DAF3005
Това обявление за Howo 356 влекачи е поместено в Mascus - търговски сайт за машини и оборудване втора ръка. Характеристики - Видове влекачи: Тежък товар, Последен преглед: 2018, Обща оценка (1-5): 4, Meter read-out: 78 500 kм, Брой на предишни собственици: 1, Fifth wheel type: Adjustable, Конфигурация на водещия мост: 8x6, Волан: Разположен от дясно, Кабина: Sleeper cab, Двигател: 9,86 кв (13 кс), Emission class: Евро 3, Suspension type: Parabolic-parabolic, Vehicle's outer dimensions: 0, Бруто тегло: 100 кг, Гаранция: 1 year, Предни гуми/ остатъчни шаси: 80 %, Rear tyres remaining: 20 %, Цвят: Green, Страна на производство: Япония, Body options: Single bunk, Immobiliser