Scania R730 LB 6X4 HNB за продан - Швеция

ЦЕНА НА ПРИЛОЖЕНИЕ
ЦЕНА НА ПРИЛОЖЕНИЕ

ОСНОВНИ СВЕДЕНИЯ

Продуктова групаЗа превоз на дървени трупи
Марка /МоделScania R730 LB 6X4 HNB
Година на регистрация2016
Meter read-out832 700 kм
Местоположение на машинатаHultsfred
Страна
Mascus ID0452215B

ЦЕНИ

Цена без ДДСЦена на приложение

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Класификация на камионите (САЩ)Трудни условия на работа - Клас 7-8
Body typeSteel
Последен преглед2022-04-28
Обща оценка (1-5)
Брой на предишни собственици1
Година на регистрация2016
Конфигурация на водещия мост6x4
Регистрационен номерSCE187
Производствен номер2122580
Emission classЕвро 6
Suspension typeAir-air
Crane makeLoglift 96
КабинаSleeper cab
ВоланРазположен от ляво
Двигател537 кв (730 кс)
Водоизместимост на двигателя16 000
cm3
Engine ManufacturerScania
ПредаванеGRSO925R Opticruise
Максимален полезен товар15 340 кг
Бруто тегло28 000 кг
Колесна база4500mm
Vehicle's outer dimensions10.69
m
Tank volume500 l
Предни гуми/ остатъчни шаси30 %
Rear tyres remaining 70 %
Размер на предната гума385/65-22,5
Размер на задната гума315/80-22,5
ЦвятBlå
Друга информацияKomplett timmerbil

För mer information kontakta Mikael Brodin 0495-41063
Be-Ge Lastbilar AB
  • +46 ...SHOW
    Please mention MASCUS when you contact the seller
Send e-mail

Contact Person

  • MIKAEL BRODIN

    Be-Ge Lastbilar AB
    • +46 ...SHOW
      Please mention MASCUS when you contact the seller
    • Skotarevägen 1, 577 39 Hultsfred, Швеция

Фирма:

BE-GE LASTBILAR AB

4
ГОДИНИ АКТИВНОСТ В MASCUS
Сродни марки
МаркаБрой обяви
Mercedes-Benz9338
Volvo5831
MAN5273
Scania4708
Renault3974

Това обявление за Scania R730 LB 6X4 HNB за превоз на дървени трупи е поместено в Mascus - търговски сайт за машини и оборудване втора ръка. Характеристики - Класификация на камионите (САЩ): Трудни условия на работа - Клас 7-8, Body type: Steel, Последен преглед: 2022-04-28, Обща оценка (1-5): 4, Брой на предишни собственици: 1, Година на регистрация: 2016, Meter read-out: 832 700 kм, Конфигурация на водещия мост: 6x4, Регистрационен номер: SCE187, Производствен номер: 2122580, Emission class: Евро 6, Suspension type: Air-air, Crane make: Loglift 96, Кабина: Sleeper cab, Волан: Разположен от ляво, Двигател: 537 кв (730 кс), Водоизместимост на двигателя: 16 000 cm3, Engine Manufacturer: Scania, Предаване: GRSO925R Opticruise, Максимален полезен товар: 15 340 кг, Бруто тегло: 28 000 кг, Колесна база: 4500mm, Vehicle's outer dimensions: 10.69 m, Tank volume: 500 l, Предни гуми/ остатъчни шаси: 30 %, Rear tyres remaining: 70 %, Размер на предната гума: 385/65-22,5, Размер на задната гума: 315/80-22,5, Цвят: Blå