Kalmar LMV 30 D за продан - Германия

ЦЕНА НА ПРИЛОЖЕНИЕ
ЦЕНА НА ПРИЛОЖЕНИЕ
ОСНОВНИ СВЕДЕНИЯ
Продуктова групаДизелови камиони
Марка /МоделKalmar LMV 30 D
Година на регистрация1970
Часове на употреба6 576 h
Страна
Mascus ID50E5BBFD
ЦЕНИ
Цена без ДДСЦена на приложение
ХАРАКТЕРИСТИКИ
Брой на вътрешния инвентар12000460
Обща оценка (1-5)
Брой на предишни собственици2
Максимален капацитет на повдигане30 000 кг
Максимална височина на повдигане4 000 мм
КабинаЗатворена кабина
ДвигателVolvo 6 Zylinder
Предни гуми/ остатъчни шаси30 %
Rear tyres remaining 70 %
Размер на предната гума14.00-24
Тегло за транспортиране45 000 кг
Размери на транспортиращото тегло6700 x 3200 x 3900
мм
Друга информацияDiese und weitere Maschinen können Sie in ganz Europa von uns anmieten! Weitere Maschinen zum Verkauf oder Vermietung auf Anfrage. Kompletter Bestand unter: w.ww.bauma-gmbh.com zu sehen. ANKAUF * VERKAUF * VERMIETUNG * ERSATZTEILE * REPARATUREN
-----
You can buy this machine or rent in all european countries. Other machines for purchase or hire on request. All machines at w.ww.bauma-gmbh.com, buy & sell & rental & parts
-----
Jeśli zainteresowani są Państwo nabyciem także innych -niż te przedstawione powyżej - maszyn, rownież prosimy o kontakt. Wszystkie maszyny dostępne są na stronie w.ww.bauma-gmbh.com
zakup * sprzedaż * wynajem * części zapasowe * naprawa
-----
Все машины : w.ww.bauma-gmbh.com
покупка* продажа * сдáча внаём * запáсные части * сервис/ремонт

BAUMA Vermiet- und Handels GmbH

  • +49 ...SHOW
    Please mention MASCUS when you contact the seller
  • WhatsApp
    +49 170 80 44 123
Send e-mail

Contact Person

  • MATTHIAS ALBERT

    BAUMA Vermiet- und Handels GmbH
    • +49 ...SHOW
      Please mention MASCUS when you contact the seller
    • +49 ...SHOW
      Please mention MASCUS when you contact the seller
    • +49 ...SHOW
      Please mention MASCUS when you contact the seller
    • Данни за връзка с програма за съобщения:
    • WhatsApp
      +49 170 80 44 123
    • Езици: Немски, Английски, Испански
    • Am alten Sportplatz 9, 24623 Grossenaspe, Германия
  • DIRK LUDWIG

    BAUMA Vermiet- und Handels GmbH
    • +49 ...SHOW
      Please mention MASCUS when you contact the seller
    • +49 ...SHOW
      Please mention MASCUS when you contact the seller
    • Езици: Немски, Английски
  • TOMAZ DENK

    BAUMA Vermiet- und Handels GmbH
    • +386...SHOW
      Please mention MASCUS when you contact the seller
    • +49 ...SHOW
      Please mention MASCUS when you contact the seller
    • Езици: Немски, Английски, Словашки, Словенски
  • MARK RUVINOV

    BAUMA Vermiet- und Handels GmbH
    • +49 ...SHOW
      Please mention MASCUS when you contact the seller
    • +49 ...SHOW
      Please mention MASCUS when you contact the seller
    • Езици: Belarusian, Немски, Руски, Украински
  • RADI

    BAUMA Vermiet- und Handels GmbH
    • +49 ...SHOW
      Please mention MASCUS when you contact the seller
    • Езици: Bosnian, Bulgarian, Немски, Сърбо-Хърватски, Macedonian, Serbian

Фирма:

BAUMA VERMIET- UND HANDELS GMBH
17
ГОДИНИ АКТИВНОСТ В MASCUS

Сродни марки

МаркаБрой обяви
Linde4379
Toyota1959
Still1694
Hyster1518
Caterpillar1297

Това обявление за Kalmar LMV 30 D дизелови камиони е поместено в Mascus - търговски сайт за машини и оборудване втора ръка. Характеристики - Брой на вътрешния инвентар: 12000460, Обща оценка (1-5): 3, Часове на употреба: 6 576 h, Брой на предишни собственици: 2, Максимален капацитет на повдигане: 30 000 кг, Максимална височина на повдигане: 4 000 мм, Кабина: Затворена кабина, Двигател: Volvo 6 Zylinder, Предни гуми/ остатъчни шаси: 30 %, Rear tyres remaining: 70 %, Размер на предната гума: 14.00-24, Тегло за транспортиране: 45 000 кг, Размери на транспортиращото тегло: 6700 x 3200 x 3900 мм