Резултати от търсенето

Показване : 1 - 5 / 5
обяви/стр.
5 резултата от търсене за "Goupil комунални машини"
  • Goupil G3 L, 2011, Комунални съоражения

    Goupil G3LПредни гуми/ остатъчни шаси: 30%, Обща оценка (1-5): 4, Rear tyres remaining : 70%, Бруто тегло: 960, Вид кабина: Enclosed cab, Body type: Fixed frame

    Комунални съоражения
    2011
    Испания, GRANOLLERS

    Цена на приложение
  • Goupil G3 L, 2009, Други комунални машини

    Goupil G3LПредни гуми/ остатъчни шаси: 30%%, Обща оценка (1-5): 4, Rear tyres remaining : 70%%, Бруто тегло: 960

    Други комунални машини
    2009
    Испания, GRANOLLERS

    Цена на приложение
  • Goupil G3, 2008, Комунални съоражения

    Goupil G 3Вид кабина: Enclosed cab

    Комунални съоражения
    2008 656 h
    Германия

    7 808 BGN
  • Goupil G3, 2016, Комунални съоражения

    Goupil G3Обща оценка (1-5): 5, Traction type: 2 WD

    Комунални съоражения
    2016 40 h
    Швеция, hudiksvall

    36 858 BGN
  • Goupil G3, 2016, Други комунални машини

    Goupil G3 Kort ElfordonПредни гуми/ остатъчни шаси: 100%, Обща оценка (1-5): 5, Rear tyres remaining : 100%, Top speed: 30, Размер на предната гума: 23x8 5x12 , Размер на задната гума: 23x8 5x12 , Размери на транспортиращото тегло: 3220X1533X2000 mm, Страна на производство: FR

    Други комунални машини
    2016 38 h
    Швеция, Skellefteå

    36 858 BGN