Търсене на употребявано оборудване Затвори » Разширено търсене

    Поставете Обява-Искане
    Брой обяви 116

    Nokian горска техника

    обяви/стр.
    • Nokian FKF2 TRS2, ГумиNokian FKF2 TRS2Обща оценка (1-5): 5

      Гуми

      Германия, Vöhringen
      7d

      Цена на приложение
    • Nokian 710x26,5, ГумиNokian 710x26,5

      Гуми

      Германия

      Цена на приложение
    • Nokian 600/55-26.5, ГумиNokian 600/55-26.5

      Гуми

      Германия

      Цена на приложение
    • Nokian Forest King F 710/45-26.5 ELS, ГумиNokian Forest King F 710/45-26.5 ELSТегло за транспортиране: 175, Размери на транспортиращото тегло: 0.14 x 0.14 x 0.08 , Обща оценка (1-5): 2

      Гуми

      Холандия, Ulft

      1 467 BGN
    • Nokian - Alliance TRS ELS 710/45-26.5 710-26.5 800/40-26., ГумиNokian - Alliance TRS ELS 710/45-26.5 710-26.5 800/40-26.Тегло за транспортиране: 200, Размери на транспортиращото тегло: 1.35 x 0.71 , Обща оценка (1-5): 4, Пасва на следните машини: John Deere Ponsse Komatsu Rottne Ecolog etc , Предни гуми/ остатъчни шаси: 20%, Rear tyres remaining : 80%

      Гуми

      Холандия, Ulft

      Цена на приложение
    • Nokian FK 600x26,5, ГумиNokian FK 600x26,5Обща оценка (1-5): 4

      Гуми

      Швеция, Koppom Maskin Charlottenberg
      7d

      1 739 BGN
    • Nokian Trs 700x26,5, ГумиNokian Trs 700x26,5Обща оценка (1-5): 2

      Гуми

      Швеция, Koppom Maskin Charlottenberg
      7d

      966 BGN
    • Can't find what you are looking for? Поставете Обява-Искане
    • Nokian FK 710/45x26,5, ГумиNokian FK 710/45x26,5Обща оценка (1-5): 4

      Гуми

      Швеция, Koppom Maskin Charlottenberg
      7d

      773 BGN
    • Nokian FK 600x26,5, ГумиNokian FK 600x26,5Обща оценка (1-5): 4

      Гуми

      Швеция, Koppom Maskin Charlottenberg
      7d

      1 739 BGN
    • Nokian Els 700x26,5, ГумиNokian Els 700x26,5Обща оценка (1-5): 4

      Гуми

      Швеция, Koppom Maskin Charlottenberg
      7d

      1 739 BGN
    • Nokian Trs 600x22,5, ГумиNokian Trs 600x22,5Обща оценка (1-5): Да

      Гуми

      Швеция, Koppom Maskin Charlottenberg
      7d

      290 BGN
    • Nokian Trs 600x22,5, ГумиNokian Trs 600x22,5Обща оценка (1-5): Да

      Гуми

      Швеция, Koppom Maskin Charlottenberg
      7d

      290 BGN
    • Nokian ELS 650x26,5, ГумиNokian ELS 650x26,5Обща оценка (1-5): 3

      Гуми

      Швеция, Koppom Maskin Charlottenberg
      7d

      1 062 BGN
    • Nokian Els 700x26,5, ГумиNokian Els 700x26,5Обща оценка (1-5): 4

      Гуми

      Швеция, Koppom Maskin Charlottenberg
      7d

      773 BGN
    • Nokian Fk 710/40x22.5, ГумиNokian FK 710/40x22,5Обща оценка (1-5): 2

      Гуми

      Швеция, Koppom Maskin Charlottenberg
      7d

      676 BGN
    • Nokian FkF2 710/45x26.5, ГумиNokian FkF2 710/45x26.5Обща оценка (1-5): 5

      Гуми

      Швеция, Koppom Maskin Charlottenberg

      3 651 BGN
    • Nokian Trs 700/55x34, ГумиNokian Trs 700/55x34Обща оценка (1-5): 2

      Гуми

      Швеция, Koppom Maskin Charlottenberg

      1 159 BGN
    • Nokian FkF2 800/40x26,5, ГумиNokian FkF2 800/40x26,5Обща оценка (1-5): 5

      Гуми

      Швеция, Koppom Maskin Charlottenberg

      4 347 BGN
    • Nokian Forest Raider 600x34, ГумиNokian Forest Raider 600x34Обща оценка (1-5): 4

      Гуми

      Швеция, Koppom Maskin Charlottenberg

      2 898 BGN
    • Nokian FK 800/40x26,5, ГумиNokian FK 800/40x26,5Обща оценка (1-5): 2

      Гуми

      Швеция, Koppom Maskin Charlottenberg

      580 BGN