Брой обяви 573

Използвани машини за колесни товарачи от Швеция

Списък на обяви за категория колесни товарачи от Швеция. Можете да сортирате машините на за колесни товарачи по цена, година на производство или модел. Използвайте C20 колесни товарачи и от други страни.

Прочетете повече Затвори
обяви/стр.
  • Wille 645, Колесни товарачи

    Wille 645

    Колесни товарачи
    14 093 h
    Швеция, Fritsla
    24h

    23 981 BGN
  •  Ny Kubota R065 på lager!, 2019, Колесни товарачи

    Ny Kubota R065 på lager!Бруто тегло: 4400, CE marked: Да, Вид кабина: Enclosed cab

    Колесни товарачи
    2019
    Швеция, Eson Trading
    24h

    Цена на приложение
  • Volvo L 60, 2017, Колесни товарачи

    Volvo L60 H

    Колесни товарачи
    2017 2 150 h
    Швеция, Inkommande
    24h

    Цена на приложение
  • Volvo L 90 E, 2006, Колесни товарачи

    Volvo L90E lastmaskin, 8500 tim, spakstyrningCE marked: Да, Предни гуми/ остатъчни шаси: 50%, Rear tyres remaining : 60%

    Колесни товарачи
    2006 8 500 h
    Швеция, Lund
    24h

    102 061 BGN
  • Lundberg 345 6200LSE, 2012, Колесни товарачи

    Lundberg 345 6200LSEБруто тегло: 5400

    Колесни товарачи
    2012 652 h
    Швеция
    24h

    125 485 BGN
  • Atlas AR 65, 2011, Колесни товарачи

    Atlas AR65 Super

    Колесни товарачи
    2011 2 098 h
    Швеция
    24h

    83 656 BGN
  • Volvo L 70 F, 2008, Колесни товарачи

    Volvo L70F lastmaskin, svensksåld, all utrCE marked: Да, Предни гуми/ остатъчни шаси: 70%, Rear tyres remaining : 70%

    Колесни товарачи
    2008 17 200 h
    Швеция, Lund
    24h

    111 356 BGN
  • JCB 409 B, 2011, Колесни товарачи

    JCB 409 BОбща оценка (1-5): 4, Брой на предишни собственици: 1, Бруто тегло: 5800, CE marked: Да, Вид кабина: Enclosed cab, Emission level: Stage IIIA, Top speed: 40, Оригинален цвят: Ja, Предни гуми/ остатъчни шаси: 60%, Rear tyres remaining : 60%, Страна на производство: UK

    Колесни товарачи
    2011 5 415 h
    Швеция
    7d

    Цена на приложение
  • Volvo BM L90 / VMB, 1988, Колесни товарачи

    Volvo BM L90 / VMBБруто тегло: 12600, Максимален капацитет на повдигане: 9000, Двигател: TD61G, Двигател: 155, Предни гуми/ остатъчни шаси: 40%, Rear tyres remaining : 60%

    Колесни товарачи
    1988 27 092 h
    Швеция, Fritsla
    7d

    Цена на приложение
  • Ahlmann Hjullastare, 1999, Колесни товарачи

    Ahlmann HjullastareБруто тегло: 9500

    Колесни товарачи
    1999 5 900 h
    Швеция
    7d

    29 559 BGN
  • Volvo L 120, 2015, Колесни товарачи

    Volvo L120HОбща оценка (1-5): 5, Бруто тегло: 22000, CE marked: Да, Вид кабина: Enclosed cab, Оригинален цвят: Gul, Предни гуми/ остатъчни шаси: 50%, Rear tyres remaining : 50%

    Колесни товарачи
    2015 9 360 h
    Швеция, Bro/Stockholm
    7d

    Цена на приложение
  •  Tiltfäste BM-BM BM-BM, Колесни товарачи

    Tiltfäste BM-BM BM-BM

    Колесни товарачи

    Швеция, Maskin Väst ab Karlstad
    7d

    7 250 BGN
  •  Pallgafflar Traktor/Hjullastare, 2019, Колесни товарачи

    Pallgafflar Traktor/Hjullastare

    Колесни товарачи
    2019
    Швеция
    7d

    725 BGN
  • Lundberg 345 6200LSE, 2010, Колесни товарачи

    Lundberg 345 6200LSEБруто тегло: 6000

    Колесни товарачи
    2010 1 077 h
    Швеция
    7d

    105 035 BGN
  • Volvo L 35 B, 2010, Колесни товарачи

    Volvo L 35 B * 30 KM *Обща оценка (1-5): 5, Бруто тегло: 6300, Вид кабина: Enclosed cab, Оригинален цвят: Gul, Предни гуми/ остатъчни шаси: 40%, Rear tyres remaining : 40%

    Колесни товарачи
    2010 3 350 h
    Швеция, Bro/Stockholm
    7d

    Цена на приложение
  • Terex TL 100, 2011, Колесни товарачи

    Terex TL 100Обща оценка (1-5): 5, Брой на предишни собственици: 2, Бруто тегло: 6500, CE marked: Да, Body type: Articulated, Предни гуми/ остатъчни шаси: 95%, Rear tyres remaining : 95%

    Колесни товарачи
    2011 3 765 h
    Швеция, Södertälje
    7d

    63 021 BGN
  • Volvo L 90 E, 2004, Колесни товарачи

    Volvo L90E -04, Bss, C-smörjn, 3:dje hyd, 70% däck

    Колесни товарачи
    2004 19 634 h
    Швеция, Grums
    7d

    Цена на приложение
  •  FS Grusskopa Lastarskopa, 2019, Колесни товарачи

    FS Grusskopa Lastarskopa

    Колесни товарачи
    2019
    Швеция
    7d

    27 700 BGN
  • Промотирана
    Weidemann 5080, 2018, Колесни товарачи

    Weidemann 5080Обща оценка (1-5): 5, Бруто тегло: 7000, Максимален капацитет на повдигане: 4639, CE marked: Да, Body type: Articulated, Вид кабина: Enclosed cab, Emission level: Stage IV, Двигател: Perkins 854E, Двигател: 122, Top speed: 40, Усройство за извеждане на помощни хидравлики: 150, Оригинален цвят: RÖD, Предни гуми/ остатъчни шаси: 100%

    Колесни товарачи
    2018 71 h
    Швеция, Skellefteå
    7d

    143 145 BGN
  •  Inkommer Hjullastare, 2008, Колесни товарачи

    Inkommer Hjullastare

    Колесни товарачи
    2008
    Швеция
    7d

    Цена на приложение