New Holland B 110 C TC за продан - Дания

ЦЕНА НА ПРИЛОЖЕНИЕ
ЦЕНА НА ПРИЛОЖЕНИЕ
ОСНОВНИ СВЕДЕНИЯ
Продуктова групаТоварач със заден ексватор
Марка /МоделNew Holland B 110 C TC
Година на регистрация2017
Местоположение на машинатаUlfborg
Страна
Mascus ID734A6E3A
ЦЕНИ
Цена без ДДСЦена на приложение
ХАРАКТЕРИСТИКИ
Брой на вътрешния инвентар904151
Обща оценка (1-5)
Брой на предишни собственици1
Бруто тегло9 140 кг
ДвигателFPT CNH 455TA-EGH
Двигател82 кв (111 кс)
Размери на транспортиращото тегло5690 x 2280 x 3170
мм
Марка гумиAlliance Multiuce 550
Предни гуми/ остатъчни шаси25 %
Rear tyres remaining 75 %
Друга информацияKabine med varme
Luftsæde
Komplet lys
4 x 4 LED arbejdslygter
Dobbelt rotorblink
Ad Blue
Udstødning langs kabine stolpe
Håndskovlholder
Glideride affjedring af frontskovl med auto funktion
Ekstra baglygter monteret på kabinestolper bag
Hydraulisk sideforskydning af gravearm
Gummiplader på støtteben
Støttebens funktions i armlæn
Hydraulisk hydrema hurtigskift på gravearm
Slangebrudsventil på gravearm
Bakkamera
Centralsmøring
Engcon EC 209 rotor/tilt med GR 10 gribeklo
Dobbelt command incl. bremser og fodpedal i bag
6 i en frontskovl med gafler incl. ekstra skær og sidekiler

Nicolaisen & Larsen A/S

  • +45 ...SHOW
    Please mention MASCUS when you contact the seller
Send e-mail

Contact Person

  • NICOLAISEN & LARSEN

    Nicolaisen & Larsen A/S
    • +45 ...SHOW
      Please mention MASCUS when you contact the seller
    • Езици: Шведски, Английски, Немски, Норвежки, Датски
    • Holmegade 58, 6990 Ulfborg, Дания

Фирма:

NICOLAISEN & LARSEN A/S
12
ГОДИНИ АКТИВНОСТ В MASCUS

Сродни марки

МаркаБрой обяви
Caterpillar34207
Volvo8961
Liebherr8785
Komatsu7088
JCB4321

Това обявление за New Holland B 110 C TC товарач със заден ексватор е поместено в Mascus - търговски сайт за машини и оборудване втора ръка. Характеристики - Брой на вътрешния инвентар: 904151, Обща оценка (1-5): 5, Брой на предишни собственици: 1, Бруто тегло: 9 140 кг, Двигател: FPT CNH 455TA-EGH, Двигател: 82 кв (111 кс), Размери на транспортиращото тегло: 5690 x 2280 x 3170 мм, Марка гуми: Alliance Multiuce 550, Предни гуми/ остатъчни шаси: 25 %, Rear tyres remaining: 75 %