Брой обяви 23

Lundberg строителни машини и техника

обяви/стр.
  • Lundberg T344 (For Parts), 1999, Колесни товарачи

    Lundberg T344 (For Parts)Damaged: трошачки / демонтирани, Бруто тегло: 5500, CE marked: Да, Body type: Fixed frame, Вид кабина: Enclosed cab, Двигател: PERKINS 1004-40T, Двигател: 107, Top speed: 30, Допълнителни хидравлики: Да, Размери на транспортиращото тегло: 4.92 x 1.62 x 2.26, Оригинален цвят: Nee

    Колесни товарачи
    1999
    Холандия, GOOR

    Цена на приложение
  • Lundberg 342, 1985, Колесни товарачи

    Lundberg 342Предни гуми/ остатъчни шаси: 20%, Обща оценка (1-5): 3, Rear tyres remaining : 30%, Body type: Articulated, Вид кабина: Enclosed cab, Двигател: Perkins, Top speed: 30, Допълнителни хидравлики: Да

    Колесни товарачи
    1985 6700 h
    Швеция

    23 382 BGN
  • Lundberg 342, 1984, Колесни товарачи

    Lundberg 342Предни гуми/ остатъчни шаси: 30%, Rear tyres remaining : 40%, Обща оценка (1-5): 3, Body type: Articulated, Вид кабина: Enclosed cab, Двигател: Valmet, Top speed: 30, Страна на производство: SE

    Колесни товарачи
    1984
    Швеция

    Цена на приложение
  • Lundberg 345T, 2001, Skid steer loaders

    Lundberg 345T

    Skid steer loaders
    2001
    Швеция, Sundsvall

    55 913 BGN
  • Lundberg 344 T, 1995, Колесни товарачи

    Lundberg 344 TПредни гуми/ остатъчни шаси: 10%, Rear tyres remaining : 90%, Обща оценка (1-5): 3

    Колесни товарачи
    1995 14600 h
    Швеция, Aneby

    35 581 BGN
  • Lundberg 345T, 2000, Skid steer loaders

    Lundberg 345TПредни гуми/ остатъчни шаси: 50%, Обща оценка (1-5): 3, Rear tyres remaining : 60%, Брой на предишни собственици: 1, Бруто тегло: 4600, CE marked: Да, Body type: Articulated, Вид кабина: Enclosed cab, Двигател: Perkins, Двигател: 109, Усройство за извеждане на помощни хидравлики: 160, Carrier type: Wheeled

    Skid steer loaders
    2000 10300 h
    Швеция, Hössjö

    Цена на приложение
  • Lundberg 344T, 1998, Колесни товарачи

    Lundberg 344T

    Колесни товарачи
    1998 14500 h
    Швеция, Södertälje

    58 760 BGN
  • Lundberg 6200, 2002, Багери

    Lundberg 6200Двигател: 6200, Двигател: 108.8

    Багери
    2002 9106 h
    Финландия, Loimaa

    68 453 BGN
  • Lundberg 6240, 2017, Багери

    Lundberg 6240

    Багери
    2017
    Швеция, Jönköping

    Цена на приложение
  • Lundberg 4140, 2017, Багери

    Lundberg 4140

    Багери
    2017
    Швеция, Jönköping

    Цена на приложение
  • Lundberg 345, 2000, Багери

    Lundberg 345

    Багери
    2000
    Норвегия

    Цена на приложение
  • Lundberg 345 LS, 2004, Багери

    Lundberg 345 LSПредни гуми/ остатъчни шаси: 30%, Обща оценка (1-5): 4, Rear tyres remaining : 30%

    Багери
    2004 6000 h
    Швеция

    66 079 BGN
  • Lundberg Schaktblad, Остриета

    Lundberg SchaktbladОбща оценка (1-5): 4, Пасва на следните машини: Trima. Vinkling och skevningsbart., Работна ширина: 200

    Остриета

    Швеция

    2 033 BGN
  • Lundberg 6200 LSE, 2012, Багери

    Lundberg 6200 LSEПредни гуми/ остатъчни шаси: 80%, Последен преглед: 2015-08-19, Обща оценка (1-5): 4, Rear tyres remaining : 85-90%, Брой на предишни собственици: 1, Бруто тегло: 6000, CE marked: Да, Emission level: Stage IIIA, Двигател: Deutz TCD 2012 L04 2V, Двигател: 122, Top speed: 50, Усройство за извеждане на помощни хидравлики: 200

    Багери
    2012 2800 h
    Швеция, Skellefteå

    152 490 BGN
  • Lundberg 5200 LSE, 2013, Колесни товарачи

    Lundberg 5200 LSEПредни гуми/ остатъчни шаси: 80%, Rear tyres remaining : 80%, Последен преглед: 2016-01-25, Обща оценка (1-5): 4, Брой на предишни собственици: 1, Бруто тегло: 5000, Body type: Articulated, Двигател: Deutz TCD 2012, Двигател: 122, Top speed: 50, Усройство за извеждане на помощни хидравлики: 200

    Колесни товарачи
    2013 4400 h
    Швеция, Luleå

    141 918 BGN
  • Lundberg 6200LSE, 2005, Skid steer loaders

    Lundberg 6200LSEОбща оценка (1-5): 4, Предни гуми/ остатъчни шаси: 80%, Брой на предишни собственици: 2, Rear tyres remaining : 80%, Бруто тегло: 8500, CE marked: Да, Body type: Articulated, Вид кабина: Enclosed cab, Двигател: Deutz TCD, Двигател: 122, Top speed: 50, Допълнителни хидравлики: Да, Усройство за извеждане на помощни хидравлики: 200, Климатик: Да, Оригинален цвят: G

    Skid steer loaders
    2005 6500 h
    Швеция, Hössjö

    Цена на приложение
  • Lundberg 5240, 2017, Багери

    Lundberg 5240Delivery terms: DAT

    Багери
    2017
    Швеция, Jönköping

    Цена на приложение
  • Lundberg 344T -95, 1995, Skid steer loaders

    Lundberg 344T -95

    Skid steer loaders
    1995 13000 h
    Швеция, Västerås

    39 647 BGN
  • Lundberg Högtippande skopa, Кофи

    Lundberg Högtippande skopaОбща оценка (1-5): 3, Пасва на следните машини: Trima

    Кофи

    Швеция

    1 220 BGN
  • Lundberg 345, 1999, Багери

    Lundberg 345Последен преглед: 14.10.1999, Двигател: 345-4X4/250, Двигател: 87.04

    Багери
    1999 7600 h
    Финландия, Oulu

    56 718 BGN