Брой обяви 28

Fermec строителни машини и техника

обяви/стр.
  • Fermec 860, Други компоненти

    Fermec 860 (PLANETARY CARRIER)

    Други компоненти

    Испания

    Цена на приложение
  • Fermec TEREX 860, 2001, Товарач със заден ексватор

    Fermec TEREX 860Traction type: 4 WD, Двигател: PERKINS, Двигател: 100

    Товарач със заден ексватор
    2001 10539 h
    Испания, VALLADOLID

    Цена на приложение
  • Fermec 960, 1999, Товарач със заден ексватор

    Fermec 960Traction type: 4 WD, Двигател: PERKINS, Двигател: 100, Оригинален цвят: SI

    Товарач със заден ексватор
    1999 10905 h
    Испания, VALLADOLID

    Цена на приложение
  • Fermec 860, 1999, Товарач със заден ексватор

    Fermec 760/860/960

    Товарач със заден ексватор
    1999 5000 h
    Испания, VALLADOLID

    Цена на приложение
  • Fermec 760 T, 2002, Товарач със заден ексватор

    Fermec 760 TПредни гуми/ остатъчни шаси: 50%, Последен преглед: 12/07/2016, Обща оценка (1-5): 4, Брой на предишни собственици: 1, Rear tyres remaining : 70%, Traction type: 4 WD, Оригинален цвят: Si, Страна на производство: UK

    Товарач със заден ексватор
    2002 13000 h
    Испания, Toledo

    31 267 BGN
  • Fermec 860 SE, 2000, Товарач със заден ексватор

    Fermec 860 SETraction type: 4 WD

    Товарач със заден ексватор
    2000 11700 h
    Испания, lleida

    Цена на приложение
  • Fermec 860, 2002, Товарач със заден ексватор

    Fermec 860 Cobra

    Товарач със заден ексватор
    2002 7378 h
    Франция, BROCHON

    35 176 BGN
  • Fermec 760 T, 1995, Товарач със заден ексватор

    Fermec 760 TTraction type: 4 WD, Бруто тегло: 8000, Двигател: perkins

    Товарач със заден ексватор
    1995 2147 h
    Холандия, rucphen

    Цена на приложение
  • Fermec 860, 1999, Товарач със заден ексватор

    Fermec 860Двигател: 95

    Товарач със заден ексватор
    1999 9932 h
    Холандия, MIJNSHEERENLAND, Nederland

    35 176 BGN
  • Fermec 960, 1998, Товарач със заден ексватор

    Fermec 960Traction type: 4 WD, Бруто тегло: 8250, Body type: Други

    Товарач със заден ексватор
    1998 5500 h
    Холандия, rucpen

    Цена на приложение
  • Fermec 860, 2001, Товарач със заден ексватор

    Fermec 860Предни гуми/ остатъчни шаси: 60%, Брой на предишни собственици: 2, Rear tyres remaining : 60%, Пълна история на поправките: Да, Бруто тегло: 7800, Двигател: Perkins, Допълнителни хидравлики: Да

    Товарач със заден ексватор
    2001
    Унгария, Tata

    Цена на приложение
  • Fermec 760, 1999, Товарач със заден ексватор

    Fermec 760Предни гуми/ остатъчни шаси: 80%, Брой на предишни собственици: 1, Rear tyres remaining : 80%, Пълна история на поправките: Да, Бруто тегло: 7500, Двигател: Perkins

    Товарач със заден ексватор
    1999
    Унгария, Tata

    Цена на приложение
  • Fermec 750, 1998, Товарач със заден ексватор

    Fermec 750Предни гуми/ остатъчни шаси: 60%, Брой на предишни собственици: 2, Rear tyres remaining : 40%, Бруто тегло: 7500, Двигател: Perkins

    Товарач със заден ексватор
    1998
    Унгария, Tata

    Цена на приложение
  • Fermec 860, 2000, Товарач със заден ексватор

    Fermec 860EPA marked: Да, Предни гуми/ остатъчни шаси: 40%, Обща оценка (1-5): 5, Брой на предишни собственици: 1, Rear tyres remaining : 40%, Traction type: 4 WD, CE marked: Да, Бруто тегло: 8125, Body type: Fixed frame, Двигател: 1004-40t, Top speed: 40, Двигател: 96.5331, Оригинален цвят: JA, Страна на производство: UK, Delivery terms: FAS FOB CFR CIF EXW

    Товарач със заден ексватор
    2000 2028 h
    Белгия, OOSTKAMP
    7d

    Цена на приложение
  • Fermec 1.5 Ton., 2004, Мини екскаватори < 7 т

    Fermec 1.5 Ton.Бруто тегло: 1500, Оригинален цвят: Yellow

    Мини екскаватори < 7 т
    2004
    Мозамбик, Maputo

    8 784 BGN
  • Fermec 30 cm. med tænder, Кофи

    Fermec 30 cm. med tænderОбща оценка (1-5): 5

    Кофи

    Дания, Mern

    919 BGN
  • Fermec 865, 1997, Товарач със заден ексватор

    Fermec 865 ELEKTRONБруто тегло: 8500, Двигател: PERKINS, Двигател: 96.56

    Товарач със заден ексватор
    1997
    Хърватска, Karlovac

    Цена на приложение
  • Fermec 860, 2003, Товарач със заден ексватор

    Fermec 860Damaged: трошачки / демонтирани

    Товарач със заден ексватор
    2003
    Ирландия

    Цена на приложение
  • Fermec 860, 1999, Товарач със заден ексватор

    Fermec 860Обща оценка (1-5): 3, Traction type: 4 WD, CE marked: Да, Бруто тегло: 8125, Body type: Fixed frame, Двигател: 95

    Товарач със заден ексватор
    1999 8711 h
    Финландия, Klaukkala

    38 889 BGN
  • Fermec 965, 2001, Товарач със заден ексватор

    Fermec 965

    Товарач със заден ексватор
    2001
    Дания

    Цена на приложение