Търсене на употребявано оборудване

Затвори » Разширено търсене

    Поставете Обява-Искане

    Резултати от търсенето

    Показване : 1 - 2 / 2
    обяви/стр.
    2 резултата от търсене за "Essemko строителство"
    • Essemko S 1413, 1995, Всъдеходни кранове

      Essemko S 1413EPA marked: Да, Предни гуми/ остатъчни шаси: 60%, Обща оценка (1-5): 3, Rear tyres remaining : 40%, Пълна история на поправките: Да, Бруто тегло: 58000, Максимален капацитет на повдигане: 15000, CE marked: Да

      Всъдеходни кранове
      1995 21000 h
      Швеция, Sverige

      Цена на приложение
    • Essemko S1413, 1989, Пристранищни кранове

      Essemko S1413EPA marked: Да, Предни гуми/ остатъчни шаси: 40%, Обща оценка (1-5): 3, Rear tyres remaining : 40%, CE marked: Да, Максимален капацитет на повдигане: 15000

      Пристранищни кранове
      1989 10500 h
      Швеция, Sverige

      Цена на приложение