Брой обяви 43

CASE 921 товарачи

обяви/стр.
  • CASE 921 C, Предаване

    CASE 921C

    Предаване

    Франция

    Цена на приложение
  • CASE 921 C, Tracks

    CASE 921C

    Tracks

    Франция

    Цена на приложение
  • CASE 921 C, Tracks

    CASE 921C

    Tracks

    Франция

    Цена на приложение
  • CASE 921 C, Хидравлични

    CASE 921C

    Хидравлични

    Франция

    Цена на приложение
  • CASE 921 C, Предаване

    CASE 921C

    Предаване

    Франция

    Цена на приложение
  • CASE 921 C, Хидравлични

    CASE 921C

    Хидравлични

    Франция

    Цена на приложение
  • CASE 921 C, Предаване

    CASE 921C

    Предаване

    Франция

    Цена на приложение
  • CASE 921 C, Предаване

    CASE 921C

    Предаване

    Франция

    Цена на приложение
  • CASE 921 C, Предаване

    CASE 921C

    Предаване

    Франция

    Цена на приложение
  • CASE 921 C, Предаване

    CASE 921C

    Предаване

    Франция

    Цена на приложение
  • CASE 921 C, Предаване

    CASE 921C

    Предаване

    Франция

    Цена на приложение
  • CASE 921 C, Хидравлични

    CASE 921C

    Хидравлични

    Франция

    Цена на приложение
  • CASE 921 C, Предаване

    CASE 921C

    Предаване

    Франция

    Цена на приложение
  • CASE 921 C, Хидравлични

    CASE 921C

    Хидравлични

    Франция

    Цена на приложение
  • CASE 921 C, Предаване

    CASE 921C

    Предаване

    Франция

    Цена на приложение
  • CASE 921 C, Предаване

    CASE 921C

    Предаване

    Франция

    Цена на приложение
  • CASE 921 C, 2000, Колесни товарачи

    CASE 921C **BJ2000 *

    Колесни товарачи
    2000
    Германия

    Цена на приложение
  • CASE 921 C, 2002, Колесни товарачи

    CASE 921 CВид кабина: Enclosed cab

    Колесни товарачи
    2002
    Германия, 49828 Neuenhaus

    41 075 BGN
  • CASE 921 C, 2002, Колесни товарачи

    CASE 921 cОбща оценка (1-5): 4, Body type: Articulated, Двигател: 270.5

    Колесни товарачи
    2002 9 200 h
    Германия, -

    70 414 BGN
  • CASE 921 C, 2005, Колесни товарачи

    CASE 921 c 2005Бруто тегло: 26250, CE marked: Да, Вид кабина: Enclosed cab, Двигател: Cummins, Оригинален цвят: yes, Предни гуми/ остатъчни шаси: 70%, Rear tyres remaining : 30%, Страна на производство: US, Certificates: CE

    Колесни товарачи
    2005 14 582 h
    Холандия, Middelaar - Goch
    7d

    45 965 BGN