Резултати от търсенето

Показване : 1 - 11 / 11
обяви/стр.
11 резултата от търсене за "Carmix строителство"
  • Промотирана
    Carmix One, 2007, Бетоно/варо бъркачки

    Carmix OneCE marked: Да, EPA marked: Да, Предни гуми/ остатъчни шаси: 40%, Последен преглед: septiembre 2016, Обща оценка (1-5): 4, Rear tyres remaining : 60%, Бруто тегло: 2800, Pump information: Hidroestática

    Бетоно/варо бъркачки
    2007 2300 h
    Испания, Caniles (Granada)

    31 437 BGN
  • Carmix One, 2016, Бетоно/варо бъркачки

    Carmix OneCE marked: Да, EPA marked: Да, Предни гуми/ остатъчни шаси: 100%%, Последен преглед: 2016, Обща оценка (1-5): 5, Rear tyres remaining : 100%%, Бруто тегло: 2800, Movement type: Mobile, Страна на производство: IT

    Бетоно/варо бъркачки
    2016
    Испания, Pto de Livorno Italia

    76 627 BGN
  • Carmix 2.5 TT, 2011, Бетоно/варо бъркачки

    Carmix 2.5TTCE marked: Да, EPA marked: Да, Предни гуми/ остатъчни шаси: 100%%, Последен преглед: 2016, Обща оценка (1-5): 5, Rear tyres remaining : 100%%, Movement type: Mobile, Delivery terms: EXW

    Бетоно/варо бъркачки
    2011
    Испания

    107 671 BGN
  • Carmix D 6, 2006, Rigid dump trucks

    Carmix D 6

    Rigid dump trucks
    2006 1800 h
    Испания, Madridejos

    31 437 BGN
  • Carmix TODOS, 2016, Бетоно/варо бъркачки

    Carmix TODOSDelivery terms: CIF EXW

    Бетоно/варо бъркачки
    2016
    Испания, ESPAÑA

    Цена на приложение
  • Carmix One, 2007, Бетоно/варо бъркачки

    Carmix OneDelivery terms: EXW

    Бетоно/варо бъркачки
    2007 3800 h
    Испания

    31 240 BGN
  • Carmix 2.5 TT, 2014, Concrete Batching Plants

    Carmix 2.5 TTCE marked: Да, Обща оценка (1-5): 4, Бруто тегло: 6100, Movement type: Mobile, Двигател: Perkins Diesel 1104D-44T 62 5 kW (84 PS) , Размери на транспортиращото тегло: 6 24 x 2 31 x 2 88 , Delivery terms: EXW

    Concrete Batching Plants
    2014 200 h
    Германия, Würzburg

    98 240 BGN
  • Промотирана
    Carmix 5.5 XL, 2012, Бетоно/варо бъркачки

    Carmix 5.5XL с самозагрузкойОбща оценка (1-5): 4, Брой на предишни собственици: 1

    Бетоно/варо бъркачки
    2012 2867 h
    Русия, г. Сочи

    103 910 BGN
  • Carmix 200 B, 1987, Бетоно/варо бъркачки

    Carmix 200B

    Бетоно/варо бъркачки
    1987 9600 h
    Хърватска, Karlovac

    Цена на приложение
  • Carmix 2.5 TT, 2008, Concrete Batching Plants

    Carmix 2.5 TTОбща оценка (1-5): 5, Брой на предишни собственици: 0, Пълна история на поправките: Да

    Concrete Batching Plants
    2008 9 h
    Сърбия, Zrenjanin

    94 310 BGN
  • Carmix 3.5 TT, 1994, Бетоно/варо бъркачки

    Carmix 3.5 TT

    Бетоно/варо бъркачки
    1994
    Хърватска, sisak

    23 578 BGN