Търсене на употребявано оборудване

Затвори » Разширено търсене

    Поставете Обява-Искане

    Резултати от търсенето

    171 резултата от търсене за "Ausa строителство"
    обяви/стр.
    • Ausa D175RMS, 2006, Странични самосвали

      Ausa D175RMS

      Странични самосвали
      2006 3000 h
      Испания, ALCALA DE GUADAIRA
      7d

      7 236 BGN
    • Ausa D 250 RM G, 2013, Странични самосвали

      Ausa D250RMGS

      Странични самосвали
      2013 3972 h
      Испания, ALCALA DE GUADAIRA
      7d

      19 362 BGN
    • Ausa 200 RM, 2006, Rigid dump trucks

      Ausa 200 RMPОбща оценка (1-5): 5, Бруто тегло: 2000

      Rigid dump trucks
      2006 2100 h
      Испания, CANILES
      7d

      Цена на приложение
    • Ausa 150 DH, 2003, Странични самосвали

      Ausa 150 DH

      Странични самосвали
      2003
      Испания, Girona

      4 498 BGN
    • Ausa 350 AH G, 2005, Странични самосвали

      Ausa 350 AH GПредни гуми/ остатъчни шаси: 70%, Последен преглед: Diciembre 2016, Обща оценка (1-5): 3, Rear tyres remaining : 70%, Бруто тегло: 2500, Максимален капацитет на повдигане: 1.7e+006, CE marked: Да, Вид кабина: Open cab, Max. working load: 3500, Двигател: Isuzu, Двигател: 45, Предаване: Hidrostática

      Странични самосвали
      2005 2862 h
      Испания, Madrid

      16 233 BGN
    • Ausa C 150 H, 2006, Телескопични товарачи

      Ausa C 150H 4x4xОбща оценка (1-5): 4, Бруто тегло: 2500, Максимален капацитет на повдигане: 1500, CE marked: Да, Максимална височина на повдигане: 266, Вид кабина: Open cab

      Телескопични товарачи
      2006
      Испания, MADRID

      18 580 BGN
    • Ausa CH 200 X4, 2007, Телескопични товарачи

      Ausa CH-200x4Обща оценка (1-5): 4, Бруто тегло: 3900, Максимален капацитет на повдигане: 2000, CE marked: Да, Максимална височина на повдигане: 330, Вид кабина: Open cab

      Телескопични товарачи
      2007
      Испания, MADRID

      21 514 BGN
    • Ausa 150 DG, 1998, Странични самосвали

      Ausa 150-DGОбща оценка (1-5): 4, Брой на предишни собственици: 1, Максимален капацитет на повдигане: 1.5e+009

      Странични самосвали
      1998 3210 h
      Испания, GRANADA

      8 801 BGN
    • Ausa 200 RHP, 2006, Странични самосвали

      Ausa 200 RHPОбща оценка (1-5): 4, Брой на предишни собственици: 1, Максимален капацитет на повдигане: 2e+009

      Странични самосвали
      2006 2500 h
      Испания, GRANADA

      14 082 BGN
    • Ausa RMP 250, 2006, Странични самосвали

      Ausa RMP 250Обща оценка (1-5): Да, Предни гуми/ остатъчни шаси: 75%, Брой на предишни собственици: 1, Rear tyres remaining : 75%, Бруто тегло: 2500, Вид кабина: Open cab

      Странични самосвали
      2006 1260 h
      Испания, ALMERIA

      19 362 BGN
    • Ausa D 201 RH GS, 2007, Странични самосвали

      Ausa D201RHGSБруто тегло: 2000, Двигател: 21

      Странични самосвали
      2007 2120 h
      Испания, Guadalajara

      23 665 BGN
    • Ausa 350 AH G, 2007, Странични самосвали

      Ausa 350AHGОбща оценка (1-5): 4, CE marked: Да

      Странични самосвали
      2007
      Испания, MADRID

      14 668 BGN
    • Ausa hidráulico, 1983, Колесни товарачи

      Ausa hidráulicoБруто тегло: 1000

      Колесни товарачи
      1983 4500 h
      Испания, SAN JUAN DEL PUERTO (HUELVA)

      2 934 BGN
    • Ausa 350 AH G, 2004, Странични самосвали

      Ausa 350AHGБруто тегло: 2545, Двигател: 50

      Странични самосвали
      2004
      Испания, Guadalajara

      16 233 BGN
    • Ausa 175RMS 4X4, 2002, Странични самосвали

      Ausa 175RMS 4X4

      Странични самосвали
      2002
      Испания, MURCIA

      9 779 BGN
    • Ausa D 600 AP G, 2005, Странични самосвали

      Ausa D 600 AP GEPA marked: Да, Двигател: Kubota, Страна на производство: ES

      Странични самосвали
      2005 4390 h
      Испания, sevilla

      25 425 BGN
    • Ausa D 201 RH S, 2007, Странични самосвали

      Ausa D 201 RH SПредни гуми/ остатъчни шаси: 30%, Rear tyres remaining : 70%

      Странични самосвали
      2007 2960 h
      Испания, CANILES

      19 069 BGN
    • Ausa 150RM, 2007, Странични самосвали

      Ausa 150RM

      Странични самосвали
      2007
      Испания, Tui

      6 845 BGN
    • Ausa M01000, 1998, Бетоно/варо бъркачки

      Ausa M01000CE marked: Да, Предни гуми/ остатъчни шаси: 60%, Последен преглед: septiembre 2016, Обща оценка (1-5): 4, Rear tyres remaining : 60%, Pump power type: Дизел

      Бетоно/варо бъркачки
      1998 3800 h
      Испания, Caniles (Granada)

      13 691 BGN
    • Ausa D 150 RM, 2007, Странични самосвали

      Ausa D 150 RMXПоследен преглед: 2016, Обща оценка (1-5): 4, Предни гуми/ остатъчни шаси: 50%, Rear tyres remaining : 80%, Максимален капацитет на повдигане: 1e+009, CE marked: Да, Max. working load: 1000, Двигател: DEUTS, Предаване: delantera, Steering: Wheel-

      Странични самосвали
      2007 250 h
      Испания, Caniles (Granada)

      8 801 BGN