Търсене на употребявано оборудване

Затвори » Разширено търсене

    Поставете Обява-Искане

    Резултати от търсенето

    Показване : 1 - 20 / 49
    обяви/стр.
    49 резултата от търсене за "Vredestein селскостопанство"
    • Vredestein 480R30 520R42, Колелета/Гуми

      Vredestein 480R30 520R42Предни гуми/ остатъчни шаси: 40%, Обща оценка (1-5): 4, Rear tyres remaining : 60%, Tyre size: 520/85R42

      Колелета/Гуми

      Германия, 48480 Spelle

      3 853 BGN
    • Vredestein 1 Rad 13.5/75-17, Колелета/Гуми

      Vredestein 1 Rad 13.5/75-17Обща оценка (1-5): 4

      Колелета/Гуми

      Германия

      385 BGN
    • Vredestein 15.0/55-17, Колелета/Гуми

      Vredestein 15.0/55-17Обща оценка (1-5): 4

      Колелета/Гуми

      Германия, Reifen Untermünkheim

      867 BGN
    • Vredestein 2 Räder 420/85 R38, 2013, Колелета/Гуми

      Vredestein 2 Räder 420/85 R38Обща оценка (1-5): 4, Tyre size: 420/85R38

      Колелета/Гуми
      2013
      Германия

      5 587 BGN
    • Vredestein 2 Reifen 500/50-17, 2005, Колелета/Гуми

      Vredestein 2 Reifen 500/50-17Обща оценка (1-5): 4

      Колелета/Гуми
      2005
      Германия

      674 BGN
    • Vredestein 2 Räder 380/70 R28, 2013, Колелета/Гуми

      Vredestein 2 Räder 380/70 R28Обща оценка (1-5): 4

      Колелета/Гуми
      2013
      Германия

      3 834 BGN
    • Vredestein 2x Reifen 500/50-17, Колелета/Гуми

      Vredestein 2x Reifen 500/50-17Обща оценка (1-5): 4, Tyre size: 500/50-17

      Колелета/Гуми

      Германия

      289 BGN
    • Vredestein 800/45 R26.5, Колелета/Гуми

      Vredestein 800/45 R26.5Предни гуми/ остатъчни шаси: 100%, Обща оценка (1-5): 4, Tyre size: 800/45 R26.5

      Колелета/Гуми

      Германия, 06686 Zorbau

      3 372 BGN
    • Vredestein 1 Reifen 10.0/75-15.3, Колелета/Гуми

      Vredestein 1 Reifen 10.0/75-15.3Обща оценка (1-5): 4, Tyre size: 10.0/75-15.3

      Колелета/Гуми

      Германия

      193 BGN
    • Vredestein 710/70R38, 2012, Колелета/Гуми

      Vredestein 710/70R38Обща оценка (1-5): 5

      Колелета/Гуми
      2012
      Германия, 14641 Nauen

      7 706 BGN
    • Vredestein 710/70R38 Traxion+, Колелета/Гуми

      Vredestein 710/70R38 Traxion+Обща оценка (1-5): 4, Rear tyres remaining : 80%, Tyre size: 710/70R38

      Колелета/Гуми

      Германия, -

      7 269 BGN
    • Vredestein 600/70R28, Колелета/Гуми

      Vredestein 600/70R28Предни гуми/ остатъчни шаси: 70%, Обща оценка (1-5): 4, Tyre size: 600/70R28

      Колелета/Гуми

      Германия, 26906 Dersum

      2 312 BGN
    • Vredestein 620/55 R26.5, Колелета/Гуми

      Vredestein 620/55 R26.5Предни гуми/ остатъчни шаси: 100%, Обща оценка (1-5): 4, Tyre size: 620/55 R26.5

      Колелета/Гуми

      Германия, 48480 Spelle

      3 468 BGN
    • Vredestein 12,4-32, Колелета/Гуми

      Vredestein 12,4-32Обща оценка (1-5): 4

      Колелета/Гуми

      Германия, -

      769 BGN
    • Vredestein 19.0/45 x 17, 1900, Колелета/Гуми

      Vredestein 19.0/45 x 17

      Колелета/Гуми
      1900
      Холандия, WILP
      7d

      Цена на приложение
    • Vredestein 520/85R38 + 420/85R28 wielen af Fendt 411 Vario, Други аксесоари за трактори

      Vredestein 520/85R38 + 420/85R28 wielen af Fendt 411 VarioСтрана на производство: NL

      Други аксесоари за трактори

      Холандия, Borne

      4 816 BGN
    • Vredestein 13.5/75 x 430.9, 1900, Колелета/Гуми

      Vredestein 13.5/75 x 430.9

      Колелета/Гуми
      1900
      Холандия, WILP

      Цена на приложение
    • Vredestein 13.6-38 Dubbellucht, Колелета/Гуми

      Vredestein 13.6-38 DubbelluchtПредни гуми/ остатъчни шаси: 20%, Обща оценка (1-5): 2, Tyre size: 13.6-38

      Колелета/Гуми

      Холандия, Beilen

      Цена на приложение
    • Vredestein 13.6R28 Dubbellucht, Колелета/Гуми

      Vredestein 13.6R28 DubbelluchtПредни гуми/ остатъчни шаси: 20%, Обща оценка (1-5): Да, Tyre size: 13.6R28

      Колелета/Гуми

      Холандия, Beilen

      Цена на приложение
    • Vredestein BAND 480/70R38, Други селскостопански машини

      Vredestein BAND 480/70R38

      Други селскостопански машини

      Холандия

      1 638 BGN