Dammann ANPA 8027 Profi Class за продан - Германия

Цена без ДДС
97 590 BGN
49 800 EUR
Цена без ДДС
97 590 BGN
49 800 EUR
ОСНОВНИ СВЕДЕНИЯ
Продуктова групаTrailed sprayers
Марка /МоделDammann ANPA 8027 Profi Class
Година на регистрация2009
Местоположение на машината-
Страна
Mascus IDEF8750A1
ЦЕНИ
Избери валута
Цена без ДДС97 590 BGN  (49 800 EUR)
ДДС (19%)18 542 BGN
Цена с ДДС116 132 BGN  (59 262 EUR)
ХАРАКТЕРИСТИКИ
Брой на вътрешния инвентар20843-262285310363
Работна ширина27
m
Обща оценка (1-5)
Предни гуми/ остатъчни шаси70 %
Rear tyres remaining 30 %
ПриложенияBereifung (v):520/85R38,
Bereifung (h):520/85R38,
Beleuchtung/Warntafeln,
Druckluftbremse,
Hydraulische Klappung,
Tandem-Achse,
Einspülschleuse,
Zugkugelkopfanhängung 80mm,
K80,
Schmutzfänger / Kotflügel
Друга информацияTandemdüsenkörper, Lenkdeichsel, gelenkte Hinterachse, Stützfuß

MERKANTIL Export-Import GmbH

  • +49 ...SHOW
    Please mention MASCUS when you contact the seller
Send e-mail

Contact Person

  • RIA LANGE

    MERKANTIL Export-Import GmbH
    • +49 ...SHOW
      Please mention MASCUS when you contact the seller
    • +49(...SHOW
      Please mention MASCUS when you contact the seller
    • +49(...SHOW
      Please mention MASCUS when you contact the seller
    • Neubrandenburger Strasse 28a, 17094 Pragsdorf, Германия

Фирма:

MERKANTIL EXPORT-IMPORT GMBH
15
ГОДИНИ АКТИВНОСТ В MASCUS

Сродни марки

МаркаБрой обяви
John Deere9715
CLAAS5470
New Holland4630
Massey Ferguson2563
Case IH2419

Това обявление за Dammann ANPA 8027 Profi Class trailed sprayers е поместено в Mascus - търговски сайт за машини и оборудване втора ръка. Характеристики - Брой на вътрешния инвентар: 20843-262285310363, Работна ширина: 27 m, Обща оценка (1-5): 4, Предни гуми/ остатъчни шаси: 70 %, Rear tyres remaining: 30 %