CLAAS AXION 930 CMATIC за продан - Германия

Цена без ДДС
244 686 BGN
125 000 EUR
Цена без ДДС
244 686 BGN
125 000 EUR
ОСНОВНИ СВЕДЕНИЯ
Продуктова групаТрактори
Марка /МоделCLAAS AXION 930 CMATIC
Година на регистрация2016
Часове на употреба3 413 h
Страна
Mascus ID466A3C95
ЦЕНИ
Избери валута
Цена без ДДС244 686 BGN  (125 000 EUR)
ДДС (19%)46 490 BGN
Цена с ДДС291 177 BGN  (148 750 EUR)
ХАРАКТЕРИСТИКИ
Тракторен типЗемеделски трактор
Двигател259 кв (352 кс)
Брой на вътрешния инвентар55818
Обща оценка (1-5)
Top speed50 kм/ч
Предни гуми/ остатъчни шаси30 %
Rear tyres remaining 70 %
Размер на предната гума650/65R34
Размер на задната гума710/75R42
ПриложенияZustand optisch: Leichte Mängel/Gebrauchsspuren, Bordcomputer, Heizung, EHR, GPS-Systeme/Precision Farming, Zugpendel, autom. Anhängekupplung, LED-Scheinwerfer, Spiegel elektr. verstellbar, Sitzheizung, Niederfrequenzsitz, Lenksystembezeichnung: S10, Doppelt wirkend (6x), Hersteller Frontbereifung: Michelin, Hersteller Heckbereifung: Michelin, Heck-Hubwerk Kat. 3, Abgasnorm: SCR

CLAAS Vertriebsgesellschaft mbH FIRST CLAAS USED Center Landsberg

  • +49 ...SHOW
    Please mention MASCUS when you contact the seller
Send e-mail

Contact Person

  • IGOR LIFVIROV

    CLAAS Vertriebsgesellschaft mbH FIRST CLAAS USED Center Landsberg
    • +49 ...SHOW
      Please mention MASCUS when you contact the seller
    • Германия

Фирма:

CLAAS VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH FIRST CLAAS USED CENTER LANDSBERG
12
ГОДИНИ АКТИВНОСТ В MASCUS

Сродни марки

МаркаБрой обяви
John Deere9715
CLAAS5470
New Holland4630
Massey Ferguson2563
Case IH2419

Това обявление за CLAAS AXION 930 CMATIC трактори е поместено в Mascus - търговски сайт за машини и оборудване втора ръка. Характеристики - Тракторен тип: Земеделски трактор, Двигател: 259 кв (352 кс), Часове на употреба: 3 413 h, Брой на вътрешния инвентар: 55818, Обща оценка (1-5): 5, Top speed: 50 kм/ч, Предни гуми/ остатъчни шаси: 30 %, Rear tyres remaining: 70 %, Размер на предната гума: 650/65R34, Размер на задната гума: 710/75R42