CLAAS AXION 830 за продан - Германия

Цена без ДДС
259 902 BGN
133 000 EUR
Цена без ДДС
259 902 BGN
133 000 EUR
ОСНОВНИ СВЕДЕНИЯ
Продуктова групаТрактори
Марка /МоделCLAAS AXION 830
Година на регистрация2018
Часове на употреба1 049 h
Страна
Mascus ID5A9BC21D
ЦЕНИ
Избери валута
Цена без ДДС259 902 BGN  (133 000 EUR)
ДДС (19%)49 381 BGN
Цена с ДДС309 283 BGN  (158 270 EUR)
ХАРАКТЕРИСТИКИ
Тракторен типЗемеделски трактор
Двигател177 кв (240 кс)
Брой на вътрешния инвентар56205
Обща оценка (1-5)
Top speed50 kм/ч
Предни гуми/ остатъчни шаси40 %
Rear tyres remaining 60 %
Размер на предната гума600/70R30
Размер на задната гума710/70R42
ПриложенияArbeitsscheinwerfer/Zusatzbel., Radio, Bordcomputer, Xenon-Scheinwerfer, Zustand optisch: Leichte Mängel/Gebrauchsspuren, Bordcomputer, EHR, autom. Anhängekupplung, Zugpendel, Spiegel elektr. verstellbar, aktiv gefederter Sitz, Luftgefederter Sitz, Heck-Hubwerk Kat. 3, Doppelt wirkend (5x), Abgasnorm: SCR, Hersteller Frontbereifung: Trelleborg, Hersteller Heckbereifung: Trelleborg

CLAAS Vertriebsgesellschaft mbH FIRST CLAAS USED Center Landsberg

  • +49 ...SHOW
    Please mention MASCUS when you contact the seller
Send e-mail

Contact Person

  • IGOR LIFVIROV

    CLAAS Vertriebsgesellschaft mbH FIRST CLAAS USED Center Landsberg
    • +49 ...SHOW
      Please mention MASCUS when you contact the seller
    • Германия

Фирма:

CLAAS VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH FIRST CLAAS USED CENTER LANDSBERG
11
ГОДИНИ АКТИВНОСТ В MASCUS

Сродни марки

МаркаБрой обяви
John Deere9715
CLAAS5470
New Holland4630
Massey Ferguson2563
Case IH2419

Това обявление за CLAAS AXION 830 трактори е поместено в Mascus - търговски сайт за машини и оборудване втора ръка. Характеристики - Тракторен тип: Земеделски трактор, Двигател: 177 кв (240 кс), Часове на употреба: 1 049 h, Брой на вътрешния инвентар: 56205, Обща оценка (1-5): 4, Top speed: 50 kм/ч, Предни гуми/ остатъчни шаси: 40 %, Rear tyres remaining: 60 %, Размер на предната гума: 600/70R30, Размер на задната гума: 710/70R42