Търсене на употребявано оборудване Затвори » Разширено търсене

    Поставете Обява-Искане
    Брой обяви 6

    Trelleborg 710/70r42 аксесоари за трактори

    обяви/стр.
    • Trelleborg 710/70R42, Колелета/ГумиTrelleborg 710/70R42

      Колелета/Гуми

      Германия, 189074

      6 839 BGN
    • Trelleborg 710/70R42, Колелета/ГумиTrelleborg 710/70R42Обща оценка (1-5): 4, Tyre size: 710/70R42

      Колелета/Гуми

      Германия, 06686 Zorbau

      13 659 BGN
    • Trelleborg 710/70R42, Колелета/ГумиTrelleborg 710/70R42Обща оценка (1-5): 4, Tyre size: 710/70R42, Предни гуми/ остатъчни шаси: 20%, Rear tyres remaining : 80%

      Колелета/Гуми

      Германия, 49751 Spahnharren

      2 443 BGN
    • Trelleborg 710/70R42, Колелета/ГумиTrelleborg 710/70R42Обща оценка (1-5): 4, Tyre size: 710/70R42, Предни гуми/ остатъчни шаси: 100%

      Колелета/Гуми

      Германия, 06686 Zorbau

      13 659 BGN
    • Trelleborg 710/70R42, 2017, Колелета/ГумиTrelleborg 710/70R42

      Колелета/Гуми
      2017
      Германия, 189205

      16 338 BGN
    • Trelleborg 710/70R42, 2002, Dual wheels /DoppelräderTrelleborg 710/70R42Обща оценка (1-5): 3

      Dual wheels /Doppelräder
      2002
      Швеция, Mörarp

      8 339 BGN