Hürlimann H 6115 A за продан - Германия

Цена без ДДС
44 598 BGN
22 800 EUR
Цена без ДДС
44 598 BGN
22 800 EUR

ОСНОВНИ СВЕДЕНИЯ

Продуктова групаТрактори
Марка /МоделHürlimann H 6115 A
Година на регистрация2001
Часове на употреба3 110 h
Местоположение на машината-
Страна
Mascus ID6FD3D04D

ЦЕНИ

Избери валута
Цена без ДДС44 598 BGN  (22 800 EUR)
ДДС (19%)8 474 BGN
Цена с ДДС53 072 BGN  (27 132 EUR)

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тракторен типЗемеделски трактор
Traction type4 WD
Двигател85,0 кв (116 кс)
Брой на вътрешния инвентар75808-299958210348
Обща оценка (1-5)
Top speed40 kм/ч
Предни гуми/ остатъчни шаси60 %
Rear tyres remaining 40 %
Размер на предната гума480/70R26
Размер на задната гума520/70R38
ПриложенияErstzulassung:08.11.2001,
Steuergerät - Doppelt wirkend (2x),
Druckluftbremse,
Elektronische Hubwerksregelung (EHR),
Diesel
Друга информацияWeitere Traktoren ab Lager lieferbar. Unser Angebot finden Sie unter www.brandt-traktoren.de
---
An- und Verkauf, Finanzierung, Vermietung, Transport Ihrer Landmaschinen. Kontaktieren Sie uns!
---
Alle Angaben ohne Gewähr. Irrtümer und Zwischenverkauf vorbehalten
Fritz Brandt Landmaschinen
  • +49 ...SHOW
    Please mention MASCUS when you contact the seller
Send e-mail

Contact Person

  • ANDREAS BRANDT

    Fritz Brandt Landmaschinen
    • +49 ...SHOW
      Please mention MASCUS when you contact the seller
    • +49 ...SHOW
      Please mention MASCUS when you contact the seller
    • +49 ...SHOW
      Please mention MASCUS when you contact the seller
    • Hodenberger Str. 40, 28355 Bremen, Германия

Фирма:

FRITZ BRANDT LANDMASCHINEN

13
ГОДИНИ АКТИВНОСТ В MASCUS
Сродни марки
МаркаБрой обяви
John Deere9715
CLAAS5470
New Holland4630
Massey Ferguson2563
Case IH2419

Това обявление за Hürlimann H 6115 A трактори е поместено в Mascus - търговски сайт за машини и оборудване втора ръка. Характеристики - Тракторен тип: Земеделски трактор, Traction type: 4 WD, Двигател: 85,0 кв (116 кс), Часове на употреба: 3 110 h, Брой на вътрешния инвентар: 75808-299958210348, Обща оценка (1-5): 4, Top speed: 40 kм/ч, Предни гуми/ остатъчни шаси: 60 %, Rear tyres remaining: 40 %, Размер на предната гума: 480/70R26, Размер на задната гума: 520/70R38