Брой обяви 9

Ropa селскостопански машини и техника

обяви/стр.
  • Ropa L8.200, 1992, Комбайни за корени

    Ropa L8.200Обща оценка (1-5): 4, Topping system: Lift, Двигател: 220.2, Top speed: 20, Предни гуми/ остатъчни шаси: 60%, Rear tyres remaining : 40%

    Комбайни за корени
    1992 8 800 h
    Германия, 49401 Damme, Deutschland

    Цена на приложение
  • Ropa Euro Maus e BM 3, 2009, Комбайни за корени

    Ropa Euro Maus e BM 3Обща оценка (1-5): 3, Topping system: Lift, Двигател: 299.1

    Комбайни за корени
    2009 11 682 h
    Германия, Kunde

    174 820 BGN
  • Ropa Keiler I, 2014, Машини за събиране на картофи - Други

    Ropa Keiler I

    Машини за събиране на картофи - Други
    2014 35 h
    Германия

    Цена на приложение
  • Ropa Euro Tiger V8Н, 2006, Комбайни за корени

    Ropa Euro Tiger V8НCylinders: 8 цилиндъра, Двигател: 590.05, Размери на транспортиращото тегло: 14.95x3x4

    Комбайни за корени
    2006 10 000 h
    Русия, Москва

    226 333 BGN
  • Ropa BRUGTE HYDRAUISK HJULDREV, Комбайни за корени

    Ropa BRUGTE HYDRAUISK HJULDREVОбща оценка (1-5): 3

    Комбайни за корени

    Дания, Middelfart

    Цена на приложение
  • Ropa 6 rækker, selvkørende, Комбайни за корени

    Ropa 6 rækker, selvkørende

    Комбайни за корени
    5 783 h
    Дания, Egtved

    39 360 BGN
  • Ropa EURO MAUS M3, 2009, Други селскостопански машини

    Ropa EURO MAUS M3Обща оценка (1-5): 4

    Други селскостопански машини
    2009
    Дания, Nykøbing Falster

    261 087 BGN
  • Ropa ROERENSER, 1993, Други селскостопански машини

    Ropa ROERENSER

    Други селскостопански машини
    1993
    Дания, Nykøbing Falster

    65 023 BGN
  • Ropa EURO-TIGER V8, 2012, Комбайни за корени

    Ropa EURO-TIGER V8Обща оценка (1-5): 2

    Комбайни за корени
    2012
    Дания, Nykøbing Falster

    259 775 BGN