Брой обяви 9

Peruzzo селскостопански машини и техника

обяви/стр.
 • Peruzzo KOALA 1200, 2015, Косачки

  Peruzzo KOALA 1200Страна на производство: PL

  Косачки
  2015
  Полша, Śląsk

  6 319 BGN
 • Peruzzo Tiger 2000 vertikalskærer, 2012, Стъблорезачки

  Peruzzo Tiger 2000 vertikalskærerОбща оценка (1-5): 4

  Стъблорезачки
  2012
  Дания

  33 831 BGN
 • Peruzzo Koala 1200, 2017, Стъблорезачки

  Peruzzo Koala 1200Обща оценка (1-5): 5, Rear tyres remaining : 100%

  Стъблорезачки
  2017
  Дания

  9 153 BGN
 • Peruzzo KOALA 1600, 2015, Косачки

  Peruzzo KOALA 1600Страна на производство: PL

  Косачки
  2015
  Полша, Śląsk

  7 709 BGN
 • Peruzzo T/3 m. PTO, 2017, Други селскостопански машини

  Peruzzo T/3 m. PTOОбща оценка (1-5): 5

  Други селскостопански машини
  2017
  Дания

  6 268 BGN
 • Peruzzo MOTOFOX 1200 HP 13 H, 2016, Други селскостопански машини

  Peruzzo MOTOFOX 1200 HP 13 HОбща оценка (1-5): 5

  Други селскостопански машини
  2016
  Дания, Glamsbjerg

  5 507 BGN
 • Peruzzo SCORPION 1400 HYDR., Стъблорезачки

  Peruzzo SCORPION 1400 HYDR.

  Стъблорезачки

  Дания

  Цена на приложение
 • Peruzzo SCORPION 1400 HYDR., 2015, Стъблорезачки

  Peruzzo SCORPION 1400 HYDR.

  Стъблорезачки
  2015
  Дания

  7 815 BGN
 • Peruzzo TB100 HYDRO, 2015, Други селскостопански машини

  Peruzzo TB100 HYDROОбща оценка (1-5): 5

  Други селскостопански машини
  2015
  Дания

  7 841 BGN