Брой обяви 21

Matrot селскостопански машини и техника

обяви/стр.
  • Matrot MAESTRIA 21 STABILIS, 2010, Пръскачки

    Matrot MAESTRIA 21 STABILISПредни гуми/ остатъчни шаси: RearTyreCondition%, Опции: Accessories

    Пръскачки
    2010 2990 h
    Франция, MORMANT

    109 777 BGN
  • Matrot ENFOUISSEUR, 1990, Минерални приспособления за разширяване на струята

    Matrot ENFOUISSEURОбща оценка (1-5): 5

    Минерални приспособления за разширяване на струята
    1990
    Франция

    5 097 BGN
  • Matrot MATROT, 2000, Други селскостопански машини

    Matrot MATROT

    Други селскостопански машини
    2000
    Франция

    1 960 BGN
  • Matrot M41, 1998, Комбайни за корени

    Matrot M41Обща оценка (1-5): 4, Topping system: Lift

    Комбайни за корени
    1998 2000 h
    Франция, FR, Feuchy

    19 603 BGN
  • Matrot M44D, 1995, Други селскостопански машини

    Matrot M44DОбща оценка (1-5): 4

    Други селскостопански машини
    1995
    Франция

    10 782 BGN
  • Matrot MAESTRIA 12, 2002, Пръскачки

    Matrot MAESTRIA 12Предни гуми/ остатъчни шаси: RearTyreCondition%, Опции: Accessories

    Пръскачки
    2002 4500 h
    Франция, MORMANT

    45 087 BGN
  • Matrot MAESTRIA 21.40 STABILIS, 2009, Пръскачки

    Matrot MAESTRIA 21.40 STABILIS

    Пръскачки
    2009 2300 h
    Франция, Besse-et-Saint-Anastaise

    137 221 BGN
  • Matrot M 2001, 2000, Комбайни за корени

    Matrot M 2001Обща оценка (1-5): 4, Drive configuration: Self-propelled, Topping system: Lift

    Комбайни за корени
    2000 4500 h
    Германия, -

    42 931 BGN
  • Matrot M 2001, 2000, Машини за събиране на картофи - Други

    Matrot M 2001

    Машини за събиране на картофи - Други
    2000
    Германия, Schopsdorf

    45 087 BGN
  • Matrot Xenon B21, 2013, Пръскачки

    Matrot Xenon B21Drive configuration: Self-propelled, Обща оценка (1-5): 5, Работна ширина: 3600, Tyre size: 520/85/R46, Tank volume: 4300, Страна на производство: FR, Опции: Климатик Автоматичен секционен контрол

    Пръскачки
    2013 1100 h
    Холандия, Frankrijk

    196 030 BGN
  • Matrot M 41 Electronic, 1993, Комбайни за корени

    Matrot M 41 ElectronicDrive configuration: Self-propelled, Работна ширина, редове: 6

    Комбайни за корени
    1993
    Полша, radków

    16 658 BGN
  • Matrot Maestria 17 2009 rok, 2009, Пръскачки

    Matrot Maestria 17 2009 rokDrive configuration: Self-propelled, Обща оценка (1-5): 5, Работна ширина: 3600, Tank volume: 4000

    Пръскачки
    2009 4300 h
    Полша, Prusinowice

    94 859 BGN
  • Matrot M 41, 1992, Комбайни за корени

    Matrot M 41Предни гуми/ остатъчни шаси: 30%, Обща оценка (1-5): 4, Drive configuration: Self-propelled, Rear tyres remaining : 70%, Работна ширина, редове: 6

    Комбайни за корени
    1992
    Полша, radków

    14 807 BGN
  • Matrot M44D 36M Self Propelled Sprayer, 1997, Пръскачки

    Matrot M44D 36M Self Propelled Sprayer

    Пръскачки
    1997 5044 h
    Обединено кралство на Великобритания и Северна Ирландия

    39 924 BGN
  • Matrot MAESTRIA 15 - 36 M, 2002, Пръскачки

    Matrot MAESTRIA 15 - 36 MDrive configuration: Self-propelled, Обща оценка (1-5): 5, Работна ширина: 3600, Tank volume: 3900

    Пръскачки
    2002 4372 h
    Полша, Kudowa-Zdrój

    49 008 BGN
  • Matrot M 23-45, 2010, Пръскачки

    Matrot M 23-45Drive configuration: Self-propelled, Брой на предишни собственици: 1, Работна ширина: 4800, Tyre size: 380/90 R46, Тегло за транспортиране: 10500, Марка гуми: Michelin, Tank volume: 4500, Опции: Климатик Въздушно окачване

    Пръскачки
    2010 4000 h
    Литва, Kėdainiai

    127 420 BGN
  • Matrot Maestria17, 2006, Пръскачки

    Matrot Maestria17Предни гуми/ остатъчни шаси: 50%, Drive configuration: Self-propelled, Обща оценка (1-5): 5, Rear tyres remaining : 50%, Работна ширина: 360, Tank volume: 4200

    Пръскачки
    2006
    Полша, Konojady

    74 036 BGN
  • Matrot 140cm ELECTRIC SIDE KNIFE, 2008, Аксесоари  за комбайни

    Matrot 140cm ELECTRIC SIDE KNIFEПоследен преглед: 06/2017, Обща оценка (1-5): 5, Брой на предишни собственици: 1

    Аксесоари за комбайни
    2008
    Обединено кралство на Великобритания и Северна Ирландия, LINCOLNSHIRE

    1 422 BGN
  • Matrot Maestria 15, 2003, Пръскачки

    Matrot Maestria 15Предни гуми/ остатъчни шаси: 60%, Drive configuration: Self-propelled, Обща оценка (1-5): 5, Rear tyres remaining : 60%, Работна ширина: 3600, Размери на транспортиращото тегло: 9.00x2.90x3.80, Tank volume: 4200

    Пръскачки
    2003
    Полша, Konojady

    60 155 BGN
  • Matrot EL SIDEKNIV, Аксесоари  за комбайни

    Matrot EL SIDEKNIVОбща оценка (1-5): 4

    Аксесоари за комбайни

    Дания, Skanderborg

    2 109 BGN