Резултати от търсенето

Показване : 1 - 16 / 16
обяви/стр.
16 резултата от търсене за "IHC селскостопанство"
  • IHC 423 Originaler Zustand nichts nachlackiert, 1972, Трактори

    IHC 423 Originaler Zustand nichts nachlackiertТракторен тип: Земеделски трактор, Двигател: 39

    Трактори
    1972 6400 h
    Германия

    6 653 BGN
  • IHC 433, 1984, Трактори

    IHC 433Тракторен тип: Земеделски трактор, Двигател: 35, Размер на предната гума: 7 50-16 SL , Размер на задната гума: 12.4 R32, Предни гуми/ остатъчни шаси: 1%, Rear tyres remaining : 60%, Top speed: 30

    Трактори
    1984 8980 h
    Германия, Schönau b.Tuntenhaus

    8 660 BGN
  • IHC Farmall, Bj. 1927, in Top Zustand, extrem selten, 1927, Трактори

    IHC Farmall, Bj. 1927, in Top Zustand, extrem seltenТракторен тип: Земеделски трактор, Двигател: 22

    Трактори
    1927
    Германия

    48 722 BGN
  • IHC 844, 1984, Трактори

    IHC 844Тракторен тип: Земеделски трактор, Двигател: 80, Размер на предната гума: 12.4-24, Размер на задната гума: 16.9R34, Предни гуми/ остатъчни шаси: 40%, Rear tyres remaining : 60%

    Трактори
    1984 6800 h
    Германия

    25 486 BGN
  • IHC 423, 1967, Трактори

    IHC 423Тракторен тип: Земеделски трактор, Двигател: 40, Размер на предната гума: 6.50-16, Размер на задната гума: 12 4-28

    Трактори
    1967 7500 h
    Германия

    7 400 BGN
  • IHC 624, 1972, Трактори

    IHC 624Тракторен тип: Земеделски трактор, Двигател: 58, Размер на предната гума: 7.50 R 16, Размер на задната гума: 16.9 R 30, Предни гуми/ остатъчни шаси: 2%, Rear tyres remaining : 30%, Top speed: 30

    Трактори
    1972 8444 h
    Германия, Matzing

    6 848 BGN
  • IHC 423, Трактори

    IHC 423Тракторен тип: Земеделски трактор, Двигател: 40

    Трактори
    5850 h
    Германия

    10 762 BGN
  • IHC 453, 1974, Трактори

    IHC 453Тракторен тип: Земеделски трактор, Двигател: 45, Размер на предната гума: 6-16 Profil, Размер на задната гума: 9-32 Profil, Предни гуми/ остатъчни шаси: 95%, Rear tyres remaining : 95%

    Трактори
    1974
    Германия, Wolfratshausen

    6 751 BGN
  • IHC McCormick D-439 Frontlader, Dunggabel, Schaufel,, 1965, Трактори

    IHC McCormick D-439 Frontlader, Dunggabel, Schaufel,Тракторен тип: Земеделски трактор, Top speed: 1358

    Трактори
    1965
    Германия

    Цена на приложение
  • IHC 733, Трактори

    IHC 733Тракторен тип: Земеделски трактор, Двигател: 60, Размер на предната гума: Да, Размер на задната гума: 14.9 R30, Top speed: 30

    Трактори
    7889 h
    Германия

    22 856 BGN
  • IHC 533 Hinterrad, 1976, Трактори

    IHC 533 HinterradТракторен тип: Земеделски трактор, Двигател: 45, Размер на предната гума: 6.00-16, Размер на задната гума: 9.5-36, Предни гуми/ остатъчни шаси: 1%, Rear tyres remaining : 25%, Top speed: 25

    Трактори
    1976 8383 h
    Германия

    6 412 BGN
  • IHC Fingerbalken zu IHC Schlepper, 1985, Други аксесоари за трактори

    IHC Fingerbalken zu Schlepper

    Други аксесоари за трактори
    1985
    Германия

    1 151 BGN
  • IHC 533, 1975, Трактори

    IHC 533Тракторен тип: Земеделски трактор

    Трактори
    1975 11611 h
    Германия

    9 784 BGN
  • IHC 744 S Hinterrad mit Verdeck ,Servo, 1976, Трактори

    IHC 744 S Hinterrad mit Verdeck ,ServoТракторен тип: Земеделски трактор, Двигател: 69

    Трактори
    1976
    Германия

    7 044 BGN
  • IHC 745 XL, 1998, Трактори

    IHC 745 XLТракторен тип: Земеделски трактор, Двигател: 75

    Трактори
    1998 7000 h
    Холандия, Luttenberg

    24 459 BGN
  • IHC F20, Трактори

    IHC F20Тракторен тип: Земеделски трактор

    Трактори

    САЩ

    Цена на приложение