Брой обяви 33

Hürlimann селскостопански машини и техника

обяви/стр.
  • Hürlimann H307 VDT, 1994, Трактори

    Hürlimann H307 VDTТракторен тип: Земеделски трактор, Traction type: 4 WD, Двигател: 93.87, Предаване: MECCANICA, Размер на предната гума: 300/70 R20, Размер на задната гума: 420/70 R24

    Трактори
    1994 1 825 h
    Италия

    33 131 BGN
  • Hürlimann H 6165 DT, 2000, Трактори

    Hürlimann H 6165 DTТракторен тип: Земеделски трактор, Двигател: 163.1, Обща оценка (1-5): 4, Top speed: 40, Предни гуми/ остатъчни шаси: 40%, Rear tyres remaining : 70%, Размер на предната гума: 480/70R30, Размер на задната гума: 580/70R38

    Трактори
    2000 5 841 h
    Германия, -

    44 487 BGN
  • Hürlimann 6135 DT, 1996, Трактори

    Hürlimann 6135 DTТракторен тип: Земеделски трактор, Traction type: 4 WD, Двигател: 131.9, Размер на предната гума: 14.9-30, Размер на задната гума: 18.4-38, Предни гуми/ остатъчни шаси: 10%, Rear tyres remaining : 20%, Обща оценка (1-5): 5, Top speed: 40, Опции: Климатик

    Трактори
    1996 4 436 h
    Германия, Bremen

    28 683 BGN
  • Hürlimann H 6115, 2001, Трактори

    Hürlimann H 6115Тракторен тип: Земеделски трактор, Traction type: 4 WD, Двигател: 115.5, Обща оценка (1-5): 4, Top speed: 40, Предни гуми/ остатъчни шаси: 60%, Rear tyres remaining : 40%, Размер на предната гума: 480/70-26, Размер на задната гума: 520/70-38, Опции: Forest cab

    Трактори
    2001 3 110 h
    Германия, -

    44 487 BGN
  • Hürlimann H 345, 1983, Трактори

    Hürlimann H 345Тракторен тип: Земеделски трактор, Двигател: 47.59, Обща оценка (1-5): 4, Размер на предната гума: 9 5-20 / 9 5-20 , Размер на задната гума: 320/85R28 / 320/85R2

    Трактори
    1983
    Германия, DE-78727 Oberndorf a.N.

    24 390 BGN
  • Hürlimann H 6135 Elite, 1996, Трактори

    Hürlimann H 6135 EliteТракторен тип: Земеделски трактор, Двигател: 131.8, Обща оценка (1-5): 4, Top speed: 40, Предни гуми/ остатъчни шаси: 70%, Rear tyres remaining : 30%, Размер на предната гума: 20.8 R38, Размер на задната гума: 420/85 R30, Опции: Front linkage

    Трактори
    1996 15 555 h
    Германия, Kunde

    25 170 BGN
  • Hürlimann H 466 V DT, 1986, Трактори

    Hürlimann H 466 V DTТракторен тип: Земеделски трактор, Cylinders: 4 цилиндъра, Двигател: 65, Предаване: 32*32, Кабина: Редовен, Top speed: 30, Предни гуми/ остатъчни шаси: 20%, Rear tyres remaining : 30%, Размер на предната гума: 13.6*38, Размер на задната гума: 11.2*28

    Трактори
    1986 9 000 h
    Холандия

    18 536 BGN
  • Hürlimann XT909 TRACTOR, 2000, Трактори

    Hürlimann XT909 TRACTORТракторен тип: Земеделски трактор

    Трактори
    2000 6 200 h
    Холандия

    22 439 BGN
  • Hürlimann XT 913, 2005, Предаване

    Hürlimann XT 913

    Предаване
    2005
    Дания, Sjørup Traktor A/S tel. +45 97548300 - Kun eksport - Only for wholesale/export

    Цена на приложение
  • Hürlimann H 6165, 1996, Трактори

    Hürlimann H 6165Тракторен тип: Земеделски трактор, Traction type: 4 WD, Двигател: 164.95, Кабина: Редовен, Опции: Климатик Air brakes

    Трактори
    1996 8 000 h
    Хърватска, Mirkovec 43

    23 618 BGN
  • Hürlimann H 490, 1984, Трактори

    Hürlimann H 490Тракторен тип: Земеделски трактор, Traction type: 4 WD, Двигател: 90, Предни гуми/ остатъчни шаси: 80%, Rear tyres remaining : 80%

    Трактори
    1984 6 504 h
    Белгия

    17 561 BGN
  • Hürlimann, 1990, Трактори

    HürlimannТракторен тип: Земеделски трактор, Двигател: 88, Предаване: InspectionDate

    Трактори
    1990
    Гърция

    Цена на приложение
  • Hürlimann AX 86, 2006, Предаване

    Hürlimann AX 86

    Предаване
    2006
    Дания, Sjørup Traktor A/S tel. +45 97548300 - Kun eksport - Only for wholesale/export

    Цена на приложение
  • Hürlimann, 1990, Трактори

    HürlimannТракторен тип: Земеделски трактор, Двигател: 85, Предаване: InspectionDate

    Трактори
    1990
    Гърция

    Цена на приложение
  • Hürlimann H 480 4 wd, 1986, Трактори

    Hürlimann H 480 4 wdТракторен тип: Земеделски трактор, Traction type: 4 WD, Cylinders: 4 цилиндъра, Двигател: 82, Размер на предната гума: 16 9R34 i bag og 13 6R24 i for , Размер на задната гума: 16 9R34 i bag og 13 6R24 i for

    Трактори
    1986 3 276 h
    Дания, Lintrup

    11 741 BGN
  • Hürlimann 478H, 1990, Трактори

    Hürlimann 478HТракторен тип: Земеделски трактор

    Трактори
    1990 5 000 h
    Дания, Sjørup Traktor A/S tel. +45 97548300 - Kun eksport - Only for wholesale/export

    Цена на приложение
  • Hürlimann AX 86, 2006, Предаване

    Hürlimann AX 86

    Предаване
    2006
    Дания, Sjørup Traktor A/S tel. +45 97548300 - Kun eksport - Only for wholesale/export

    Цена на приложение
  • Hürlimann H 6136, 1985, Трактори

    Hürlimann H 6136Тракторен тип: Земеделски трактор, Двигател: 136, Предни гуми/ остатъчни шаси: 70%, Rear tyres remaining : 30%

    Трактори
    1985 7 550 h
    Дания

    22 276 BGN
  • Hürlimann AX 86, 2006, Трактори

    Hürlimann AX 86Тракторен тип: Земеделски трактор

    Трактори
    2006 3 056 h
    Дания, Sjørup Traktor A/S tel. +45 97548300 - Kun eksport - Only for wholesale/export

    Цена на приложение
  • Hürlimann 466, Трактори

    Hürlimann 466Тракторен тип: Земеделски трактор

    Трактори
    2 482 h
    Дания, Sjørup Traktor A/S tel. +45 97548300 - Kun eksport - Only for wholesale/export

    Цена на приложение