Резултати от търсенето

18 резултата от търсене за "Fiatagri селскостопанство"
обяви/стр.
  • Fiatagri 160-90dt turbo, 1983, Трактори

    Fiatagri 160-90dt turboТракторен тип: Земеделски трактор, Traction type: 4 WD, Двигател: 90

    Трактори
    1983 8760 h
    Испания, SAN JUAN DEL PUERTO (HUELVA)

    25 347 BGN
  • Fiatagri 70-90, 1984, Трактори

    Fiatagri 70-90Тракторен тип: Земеделски трактор, Двигател: 69.34, Обща оценка (1-5): 4

    Трактори
    1984 9779 h
    Германия, -

    19 498 BGN
  • Fiatagri Hesston 4700, 1990, Square balers

    Fiatagri Hesston 4700Drive configuration: Trailed, Обща оценка (1-5): 4

    Square balers
    1990
    Германия, -

    19 108 BGN
  • Fiatagri 4700, 1994, Round balers

    Fiatagri 4700Drive configuration: Trailed, Обща оценка (1-5): 4

    Round balers
    1994
    Германия, -

    9 710 BGN
  • Fiatagri 980DT, 1980, Трактори

    Fiatagri 980DTТракторен тип: Земеделски трактор, Traction type: 4 WD, Двигател: 97.89, Размер на предната гума: 14.9R24, Размер на задната гума: 18.4R34, Предни гуми/ остатъчни шаси: 10%, Rear tyres remaining : 30%, Обща оценка (1-5): 4, Top speed: 30, ВОМ: 540, Опции: Forest cab

    Трактори
    1980 6423 h
    Германия, 73433 Attenhofen

    22 423 BGN
  • Fiatagri 5670, 1990, Round balers

    Fiatagri 5670Drive configuration: Trailed, Обща оценка (1-5): 4

    Round balers
    1990
    Германия, -

    5 596 BGN
  • Fiatagri F 100, 1995, Трактори

    Fiatagri F 100Тракторен тип: Земеделски трактор, Двигател: 100.6, Размер на предната гума: 14.9R28, Размер на задната гума: 520/70R38, Предни гуми/ остатъчни шаси: 70%, Rear tyres remaining : 30%, Обща оценка (1-5): 4, ВОМ: 540/750/1000

    Трактори
    1995 7713 h
    Германия, -

    20 473 BGN
  • Fiatagri 80-90, 1985, Трактори

    Fiatagri 80-90Тракторен тип: Земеделски трактор, Двигател: 80.22, Размер на предната гума: 320/70R28, Размер на задната гума: 16.9R34, Предни гуми/ остатъчни шаси: 70%, Rear tyres remaining : 30%, Обща оценка (1-5): 4, Top speed: 30, Бруто тегло: 4000, Съединение на челен товарач: STOLL, Опции: Челен товарач

    Трактори
    1985 10396 h
    Германия, -

    15 559 BGN
  • Fiatagri 80-90 DT, 1988, Трактори

    Fiatagri 80-90 DTТракторен тип: Земеделски трактор, Размер на предната гума: 425/75R20, Размер на задната гума: 18.4R30, Предни гуми/ остатъчни шаси: 10%, Rear tyres remaining : 40%, Обща оценка (1-5): 4, Опции: Forest cab

    Трактори
    1988 8229 h
    Германия, -

    23 203 BGN
  • Fiatagri F 130 DT, 1994, Трактори

    Fiatagri F 130 DTТракторен тип: Земеделски трактор, Traction type: 4 WD, Двигател: 130.5, Предаване: Lastschaltgetriebe, Размер на предната гума: 480/65-28, Размер на задната гума: 600/65-38, Обща оценка (1-5): 4, Top speed: 40, Опции: Челен товарач

    Трактори
    1994 8282 h
    Германия, -

    38 606 BGN
  • Fiatagri Hesston 4700, 1990, Square balers

    Fiatagri Hesston 4700Drive configuration: Trailed, Обща оценка (1-5): 4

    Square balers
    1990
    Германия, -

    13 259 BGN
  • Fiatagri 80-90 DT, 1988, Трактори

    Fiatagri 80-90 DTТракторен тип: Земеделски трактор, Двигател: 80.22, Размер на предната гума: /, Размер на задната гума: /, Обща оценка (1-5): 4

    Трактори
    1988 3990 h
    Германия, -

    30 887 BGN
  • Fiatagri WINNER F110 DT, 1991, Трактори

    Fiatagri WINNER F110 DTТракторен тип: Земеделски трактор, Traction type: 4 WD, Двигател: 110.1, Предаване: Schaltgetriebe, Размер на предната гума: 380/70 R 28, Размер на задната гума: 480/70 R 38, Предни гуми/ остатъчни шаси: 100%, Rear tyres remaining : 90%, Обща оценка (1-5): 4, ВОМ: 540/750/1000, Опции: Forest cab

    Трактори
    1991 4969 h
    Германия, -

    29 247 BGN
  • Fiatagri F 115 DT, 1991, Трактори

    Fiatagri F 115 DTТракторен тип: Земеделски трактор, Traction type: 4 WD

    Трактори
    1991
    Полша

    15 744 BGN
  • Fiatagri G210, 1996, Трактори

    Fiatagri G210Тракторен тип: Земеделски трактор, Traction type: 4 WD, Cylinders: 6 цилиндъра, Двигател: 210, Предаване: Power Shift, Размер на предната гума: 540/65 R30, Размер на задната гума: 650/65R42, Предни гуми/ остатъчни шаси: 25%, Rear tyres remaining : 40%, Обща оценка (1-5): 4, Опции: Clutchless forward-reverse shuttle Климатик

    Трактори
    1996 10375 h
    Белгия

    33 147 BGN
  • Fiatagri 80-90 DT, 1989, Трактори

    Fiatagri 80-90 DTТракторен тип: Земеделски трактор, Traction type: 4 WD, Cylinders: 4 цилиндъра, Двигател: 80, Предаване: 24+12, Кабина: Редовен, Водоизместимост на двигателя: 3908, Размер на предната гума: 14 9x24 , Размер на задната гума: 18 4x34 , Предни гуми/ остатъчни шаси: 90%, Rear tyres remaining : 90%, Обща оценка (1-5): 4, Хидравлична мощност: 39, Top speed: 40, Бруто тегло: 3700, ВОМ: 10001

    Трактори
    1989 9500 h
    Финландия, Seinäjoki

    Цена на приложение
  • Fiatagri 80-90, 1990, Трактори

    Fiatagri 80-90Тракторен тип: Земеделски трактор, Traction type: 4 WD, Cylinders: 4 цилиндъра, Двигател: 80, Водоизместимост на двигателя: 3908, Размер на предната гума: 13.6 R24, Размер на задната гума: 16.9 R34, Бруто тегло: 3640, ВОМ: 540/1000, Съединение на челен товарач: Guicke 520, Опции: Челен товарач

    Трактори
    1990 5310 h
    Финландия, Kouvola

    25 096 BGN
  • Fiatagri Laverda 3500, 1987, Комбайни

    Fiatagri Laverda 3500Марка гуми: Pirelli

    Комбайни
    1987 1382 h
    Полша, Różyny

    23 398 BGN