Резултати от търсенето

26 резултата от търсене за "Ebro селскостопанство"
обяви/стр.
  • Ebro 6070, 1993, Трактори

    Ebro 6070Тракторен тип: Земеделски трактор, Traction type: 4 WD, Двигател: 70, Предни гуми/ остатъчни шаси: 50%, Rear tyres remaining : 50%, Обща оценка (1-5): 3

    Трактори
    1993 6900 h
    Испания, JAÉN

    11 314 BGN
  • Ebro 470, 1978, Трактори

    Ebro 470Тракторен тип: Земеделски трактор, Traction type: 2 WD, Cylinders: 4 цилиндъра, Двигател: 70, Кабина: Горски, Водоизместимост на двигателя: 12500, Предни гуми/ остатъчни шаси: 100%, Rear tyres remaining : 100%, Обща оценка (1-5): 4, Брой на предишни собственици: 1, Бруто тегло: 2300, Съединение на челен товарач: roda, Аксесоари: Шипове за бали

    Трактори
    1978 3500 h
    Испания

    7 628 BGN
  • Ebro 684, 1980, Трактори

    Ebro 684Тракторен тип: Земеделски трактор, Traction type: 2 WD, Двигател: 80

    Трактори
    1980 8000 h
    Испания, SAN JUAN DEL PUERTO (HUELVA)

    4 890 BGN
  • Ebro 44, 1963, Трактори

    Ebro 44Тракторен тип: Трактор за градина, Traction type: 2 WD, Страна на производство: ES

    Трактори
    1963
    Испания

    3 618 BGN
  • Ebro Super 55, 1977, Трактори

    Ebro Super 55Тракторен тип: Земеделски трактор, Traction type: 2 WD, Двигател: 55

    Трактори
    1977 8000 h
    Испания, SAN JUAN DEL PUERTO (HUELVA)

    2 934 BGN
  • Ebro 6100, 1989, Трактори

    Ebro 6100Тракторен тип: Земеделски трактор, Traction type: 4 WD, Cylinders: 6 цилиндъра, Двигател: 104, Предаване: Mecanica, Водоизместимост на двигателя: 6100, Предни гуми/ остатъчни шаси: 30%, Rear tyres remaining : 30%, Обща оценка (1-5): 3, Съединение на челен товарач: Tenías

    Трактори
    1989 12226 h
    Испания, Jaen - España

    18 580 BGN
  • Ebro 480 ST, 1978, Трактори

    Ebro 480 STТракторен тип: Земеделски трактор, Traction type: 2 WD, Cylinders: 4 цилиндъра, Двигател: 80, Предаване: Mecanica, Предни гуми/ остатъчни шаси: 80%, Rear tyres remaining : 20%, Обща оценка (1-5): 2, ВОМ: 540

    Трактори
    1978 6469 h
    Испания, Jaen - España

    6 845 BGN
  • Ebro 6079, 1989, Трактори

    Ebro 6079Тракторен тип: Земеделски трактор, Traction type: 4 WD, Двигател: 80

    Трактори
    1989 5000 h
    Испания, SAN JUAN DEL PUERTO (HUELVA)

    14 668 BGN
  • Ebro 160E, 1975, Трактори

    Ebro 160EТракторен тип: Земеделски трактор, Traction type: 2 WD, Двигател: 80

    Трактори
    1975 6000 h
    Испания, SAN JUAN DEL PUERTO (HUELVA)

    3 912 BGN
  • Ebro 160d, 1956, Трактори

    Ebro 160dТракторен тип: Земеделски трактор, Traction type: 2 WD, Двигател: 80

    Трактори
    1956 4500 h
    Испания, SAN JUAN DEL PUERTO (HUELVA)

    4 890 BGN
  • Ebro 160, 1956, Трактори

    Ebro 160Тракторен тип: Земеделски трактор, Traction type: 2 WD, Двигател: 80

    Трактори
    1956 7000 h
    Испания, SAN JUAN DEL PUERTO (HUELVA)

    3 912 BGN
  • Ebro 684, 1968, Трактори

    Ebro 684Тракторен тип: Земеделски трактор, Traction type: 2 WD, Двигател: 80

    Трактори
    1968 7560 h
    Испания, SAN JUAN DEL PUERTO (HUELVA)

    1 338 BGN
  • Ebro 684e, 1966, Трактори

    Ebro 684eТракторен тип: Земеделски трактор, Traction type: 2 WD, Двигател: 80

    Трактори
    1966 4560 h
    Испания, SAN JUAN DEL PUERTO (HUELVA)

    5 867 BGN
  • Ebro super 55, 1955, Трактори

    Ebro super 55Тракторен тип: Земеделски трактор, Traction type: 2 WD, Двигател: 80

    Трактори
    1955 6790 h
    Испания, SAN JUAN DEL PUERTO (HUELVA)

    2 934 BGN
  • Ebro 6067st, 1963, Трактори

    Ebro 6067stТракторен тип: Земеделски трактор, Traction type: 2 WD, Двигател: 90

    Трактори
    1963 4500 h
    Испания, SAN JUAN DEL PUERTO (HUELVA)

    8 801 BGN
  • Ebro 6070DT, 1982, Трактори

    Ebro 6070DTТракторен тип: Земеделски трактор, Traction type: 4 WD, Двигател: 90

    Трактори
    1982 6890 h
    Испания, S

    10 757 BGN
  • Ebro 6090ST, 1985, Трактори

    Ebro 6090STТракторен тип: Земеделски трактор, Traction type: 2 WD, Двигател: 90

    Трактори
    1985 7680 h
    Испания, SAN JUAN DEL PUERTO (HUELVA)

    8 801 BGN
  • Ebro 160E, 1957, Трактори

    Ebro 160EТракторен тип: Земеделски трактор, Traction type: 2 WD, Двигател: 70

    Трактори
    1957 4590 h
    Испания, SAN JUAN DEL PUERTO (HUELVA)

    4 498 BGN
  • Ebro 55, 1949, Трактори

    Ebro 55Тракторен тип: Земеделски трактор, Traction type: 2 WD, Двигател: 55

    Трактори
    1949 7000 h
    Испания, SAN JUAN DEL PUERTO (HUELVA)

    2 934 BGN
  • Ebro 55, 1953, Трактори

    Ebro 55Тракторен тип: Земеделски трактор, Traction type: 2 WD, Двигател: 55

    Трактори
    1953 6700 h
    Испания, SAN JUAN DEL PUERTO (HUELVA)

    2 934 BGN