Брой обяви 15

Douven селскостопански машини и техника

обяви/стр.
 • Douven 3600l, 1995, Trailed sprayersDouven 3600l

  Trailed sprayers
  1995
  Германия

  8 222 BGN
 • Douven 2000 Liter 20 m MB Trac, Напоителни системиDouven 2000 Liter 20 m MB Trac

  Напоителни системи

  Германия, Wülfershausen

  3 291 BGN
 • Douven 3400l, 1996, Напоителни системиDouven 3400l

  Напоителни системи
  1996
  Германия, Regensburg

  14 663 BGN
 • Douven PROFI 1200 LTR., 1990, Trailed sprayersDouven PROFI 1200 LTR.

  Trailed sprayers
  1990
  Германия, 2084

  3 719 BGN
 • Douven 800 L, 1990, Trailed sprayersDouven 800 L

  Trailed sprayers
  1990
  Германия, 2084

  2 349 BGN
 • Douven 1000ltr. 24mtr., Trailed sprayersDouven 1000ltr. 24mtr.

  Trailed sprayers

  Холандия, Ospel

  Цена на приложение
 • Douven P80.21.037, 1994, Trailed sprayersDouven P80.21.037

  Trailed sprayers
  1994
  Холандия

  Цена на приложение
 • Douven Partner 2400, 1998, Trailed sprayersDouven Partner 2400

  Trailed sprayers
  1998
  Холандия, Ospel

  Цена на приложение
 • Douven -, 1997, Trailed sprayersDouven -

  Trailed sprayers
  1997
  Холандия

  Цена на приложение
 • Douven GEDRAGEN VELDSPUIT, 2000, Trailed sprayersDouven GEDRAGEN VELDSPUITОбща оценка (1-5): 4, Tank volume: 600

  Trailed sprayers
  2000
  Холандия, Esbeek

  1 958 BGN
 • Douven 850L, Trailed sprayersDouven 850L

  Trailed sprayers

  Холандия, Vriezeveen

  3 915 BGN
 • Douven GP4 33 mtr., Trailed sprayersDouven GP4 33 mtr.

  Trailed sprayers

  Холандия, Zijldijk

  6 362 BGN
 • Douven Veldspuit 800l 21 meter electrich, 1993, Self-propelled sprayersDouven Veldspuit 800l 21 meter electrichОбща оценка (1-5): 4

  Self-propelled sprayers
  1993
  Холандия, Abemec Occasions Centre Veghel

  2 349 BGN
 • Douven 18 M Hydraulisch, 1985, Self-propelled sprayersDouven 18 M HydraulischОбща оценка (1-5): 2

  Self-propelled sprayers
  1985
  Холандия, Abemec Occasions Centre Veghel

  1 860 BGN
 • Douven 18 M, Trailed sprayersDouven 18 M

  Trailed sprayers

  Белгия

  Цена на приложение