Търсене на употребявано оборудване

Затвори » Разширено търсене

    Поставете Обява-Искане

    Резултати от търсенето

    Показване : 1 - 20 / 753
    обяви/стр.
    753 резултата от търсене за "Deutz-Fahr селскостопанство"
    • Deutz-Fahr AGROTRON 200, 2002, Трактори

      Deutz-Fahr AGROTRON 200Тракторен тип: Земеделски трактор, Кабина: Редовен, Опции: Front PTO Климатик Air brakes

      Трактори
      2002 5000 h
      Италия

      68 453 BGN
    • Deutz-Fahr DX 160, 1981, Трактори

      Deutz-Fahr DX 160Тракторен тип: Земеделски трактор, Traction type: 4 WD, Двигател: 160, Предаване: MECCANICA, Размер на предната гума: 14.9 R/28, Размер на задната гума: 20.8 R/38

      Трактори
      1981 7400 h
      Италия

      21 709 BGN
    • Deutz-Fahr D 4507, 1983, Трактори

      Deutz-Fahr D 4507Тракторен тип: Земеделски трактор, Traction type: 2 WD, Двигател: 52, Предаване: MECCANICA, Размер на предната гума: 6.50-16, Размер на задната гума: 14.9 R/28

      Трактори
      1983 5780 h
      Италия

      8 606 BGN
    • Deutz-Fahr Vario 12080, Square balers

      Deutz-Fahr Vario 12080

      Square balers

      Испания, Caniles (Granada)

      42 050 BGN
    • Deutz-Fahr AGROLUX 70, 2003, Трактори

      Deutz-Fahr AGROLUX 70Тракторен тип: Трактор за градина, Traction type: 4 WD, Cylinders: 4 цилиндъра, Двигател: 68, Предаване: Mecanica, Кабина: Отвори, Предни гуми/ остатъчни шаси: 35%, Rear tyres remaining : 40%, Обща оценка (1-5): 3, Брой на предишни собственици: 1

      Трактори
      2003 9100 h
      Испания, Granada - España

      31 293 BGN
    • Deutz-Fahr DX90, 2001, Трактори

      Deutz-Fahr DX90Тракторен тип: Земеделски трактор, Traction type: 4 WD, Двигател: 90

      Трактори
      2001 4300 h
      Испания, SAN JUAN DEL PUERTO (HUELVA)

      9 779 BGN
    • Deutz-Fahr M3610, 1998, Комбайни

      Deutz-Fahr M3610Последен преглед: Febrero 2016, Обща оценка (1-5): 5, Работна ширина: 700, Traction type: 2 WD, Тегло за транспортиране: 4000

      Комбайни
      1998 7898 h
      Испания, Fuentes de Andalucía

      58 674 BGN
    • Deutz-Fahr 6180, 2013, Трактори

      Deutz-Fahr 6180 AGROTRON TTVТракторен тип: Земеделски трактор, Cylinders: 6 цилиндъра, Кабина: Редовен, Размер на предната гума: 540/65R28, Размер на задната гума: 650/65R38, Предни гуми/ остатъчни шаси: 40%, Rear tyres remaining : 60%, Марка гуми: CONTINENTAL, ВОМ: 540/1000, Опции: Front linkage Front axle suspension

      Трактори
      2013 1500 h
      Франция, RN83 - 67230 HUTTENHEIM
      7d

      136 710 BGN
    • Deutz-Fahr 6180, 2014, Трактори

      Deutz-Fahr 6180 AGROTRONТракторен тип: Земеделски трактор, Traction type: 4 WD, Cylinders: 6 цилиндъра, Кабина: Редовен, Размер на предната гума: 540/65R28, Размер на задната гума: 650/65R38, Предни гуми/ остатъчни шаси: 40%, Rear tyres remaining : 60%, Top speed: 45, ВОМ: 540/540E/1000/1000E, Опции: Front axle suspension Климатик Суспенсия на кабината Ad blue Air brakes

      Трактори
      2014 1560 h
      Франция, RN 83 - 67230 HUTTENHEIM
      7d

      121 260 BGN
    • Deutz-Fahr 6160 AGROTRON, 2013, Трактори

      Deutz-Fahr 6160 AGROTRONТракторен тип: Земеделски трактор, Traction type: 4 WD, Двигател: 165, Кабина: Редовен, Размер на предната гума: 540/65R28, Размер на задната гума: 650/65R38, Предни гуми/ остатъчни шаси: 30%, Rear tyres remaining : 30%, ВОМ: 540/540E/1000/1000E, Опции: Front linkage Климатик Суспенсия на кабината Ad blue

      Трактори
      2013 2200 h
      Франция, RN 83 - 67230 HUTTENHEIM
      7d

      117 348 BGN
    • Deutz-Fahr 6190 P AGROTRON, 2013, Трактори

      Deutz-Fahr 6190 P AGROTRONТракторен тип: Земеделски трактор, Traction type: 4 WD, Cylinders: 6 цилиндъра, Предаване: SEMI POWERSHIFT 4 GAMMES, Кабина: Редовен, Водоизместимост на двигателя: 6057, Размер на предната гума: 540/65R30, Размер на задната гума: 650/65R42, Предни гуми/ остатъчни шаси: 40%, Rear tyres remaining : 40%, Top speed: 40, Марка гуми: MICHELIN, ВОМ: 540/540E/1000/1000E, Страна на производство: DE

      Трактори
      2013 1300 h
      Франция

      136 906 BGN
    • Deutz-Fahr 1145 TTV, 2005, Трактори

      Deutz-Fahr 1145 TTVТракторен тип: Земеделски трактор, Двигател: 145, Предаване: Variation continue, Размер на предната гума: 480/70R28, Размер на задната гума: 520/85R38, Предни гуми/ остатъчни шаси: 80 % d'usure%, Rear tyres remaining : 70 % d'usure (AR%, Обща оценка (1-5): 4

      Трактори
      2005 4500 h
      Франция

      76 276 BGN
    • Deutz-Fahr CONDIMASTER 632 T, 2009, Кондиционери за косачки

      Deutz-Fahr CONDIMASTER 632 T

      Кондиционери за косачки
      2009
      Франция

      12 713 BGN
    • Deutz-Fahr 5680H, 2007, Комбайни

      Deutz-Fahr 5680HОбща оценка (1-5): 4, Traction type: 2 WD

      Комбайни
      2007 2183 h
      Франция, France - 29 (Finistère)

      156 464 BGN
    • Deutz-Fahr SM 5.24, 2004, Кондиционери за косачки

      Deutz-Fahr SM 5.24Обща оценка (1-5): 3

      Кондиционери за косачки
      2004
      Франция, France - 33 (Gironde)

      3 814 BGN
    • Deutz-Fahr AGROFARM 420, 2012, Трактори

      Deutz-Fahr AGROFARM 420Тракторен тип: Земеделски трактор, Traction type: 4 WD, Двигател: 100, Предаване: mechanical, Размер на предната гума: 420/70R24, Размер на задната гума: 480/70R34, Предни гуми/ остатъчни шаси: 10%, Rear tyres remaining : 30%, Обща оценка (1-5): 4

      Трактори
      2012 2130 h
      Франция, France - 03 (Allier)

      68 453 BGN
    • Deutz-Fahr AGROTRON 610 TTV, 2012, Трактори

      Deutz-Fahr AGROTRON 610 TTVТракторен тип: Земеделски трактор, Traction type: 4 WD, Cylinders: 6 цилиндъра, Двигател: 145, Предаване: variation continu, Кабина: Редовен, Водоизместимост на двигателя: 6050, Размер на предната гума: 480/70 R 28, Размер на задната гума: 580/70 R 38, Top speed: 40, Опции: Front linkage Clutchless forward-reverse shuttle Continuously Variable Transmission, CVT Front axle suspension Климатик Суспенсия на кабината

      Трактори
      2012 2250 h
      Франция

      113 436 BGN
    • Deutz-Fahr AGROTRON 85, 1999, Трактори

      Deutz-Fahr Agrotron 85Тракторен тип: Земеделски трактор, Traction type: 4 WD, Cylinders: 4 цилиндъра, Двигател: 85, Предаване: powershift, Кабина: Редовен, Размер на предната гума: 16.9 R 24, Размер на задната гума: 16.9 R 38, Top speed: 40, ВОМ: 540/540E/1000/1000E, Опции: Front linkage Климатик

      Трактори
      1999 7000 h
      Франция

      35 204 BGN
    • Deutz-Fahr BIGMASTER 5712, 2009, Square balers

      Deutz-Fahr BIGMASTER 5712

      Square balers
      2009
      Франция

      56 718 BGN
    • Deutz-Fahr 5660 HTS, 2008, Комбайни

      Deutz-Fahr 5660 HTSОбща оценка (1-5): 4, Работна ширина: Не

      Комбайни
      2008
      Франция, TERMINIERS

      156 464 BGN