Търсене на употребявано оборудване

Затвори » Разширено търсене

    Поставете Обява-Искане
    Брой обяви 199

    Alliance селскостопански машини и техника

    обяви/стр.
    • Alliance 12,4R52, 2013, Други селскостопански машини

      Alliance 12,4R52Обща оценка (1-5): 5

      Други селскостопански машини
      2013
      Франция

      4 900 BGN
    • Alliance 20,8R38, 2012, Други селскостопански машини

      Alliance 20,8R38Обща оценка (1-5): 5

      Други селскостопански машини
      2012
      Франция

      2 940 BGN
    • Alliance 550/60R22,5, 2015, Други селскостопански машини

      Alliance 550/60R22,5Обща оценка (1-5): 5

      Други селскостопански машини
      2015
      Франция

      1 940 BGN
    • Alliance JEUX ROUES, 2014, Колелета/Гуми

      Alliance JEUX ROUES

      Колелета/Гуми
      2014
      Франция

      11 761 BGN
    • Alliance 300/85R42, 2014, Други селскостопански машини

      Alliance 300/85R42Обща оценка (1-5): 5

      Други селскостопански машини
      2014
      Франция

      6 076 BGN
    • Alliance 270/95R48, 2014, Други селскостопански машини

      Alliance 270/95R48Обща оценка (1-5): 5

      Други селскостопански машини
      2014
      Франция

      1 940 BGN
    • Alliance 12.4 R32, Колелета/Гуми

      Alliance 12.4 R32

      Колелета/Гуми

      Германия, Manching
      7d

      2 223 BGN
    • Alliance 12.4R32 13.6R46, Колелета/Гуми

      Alliance 12.4R32 13.6R46Предни гуми/ остатъчни шаси: 20%, Обща оценка (1-5): 4, Rear tyres remaining : 80%, Tyre size: 13.6R46

      Колелета/Гуми

      Германия, 48480 Spelle

      4 704 BGN
    • Alliance 1Pa.Pflegeräder 270/95R38, Колелета/Гуми

      Alliance 1Pa.Pflegeräder 270/95R38

      Колелета/Гуми

      Германия

      1 960 BGN
    • Alliance 270/95R36, Колелета/Гуми

      Alliance 270/95R36

      Колелета/Гуми

      Германия

      1 811 BGN
    • Alliance 12.4R36, Колелета/Гуми

      Alliance 12.4R36Предни гуми/ остатъчни шаси: 35%, Обща оценка (1-5): 4, Tyre size: 12.4R36

      Колелета/Гуми

      Германия, 48480 Spelle

      686 BGN
    • Alliance 2 Pflegeräder 270/95, Колелета/Гуми

      Alliance 2 Pflegeräder 270/95Обща оценка (1-5): 4

      Колелета/Гуми

      Германия, 27239 Twistringen

      588 BGN
    • Alliance 270/95 R32 + 270/95 R48, 2008, Колелета/Гуми

      Alliance 270/95 R32 + 270/95 R48

      Колелета/Гуми
      2008
      Германия

      6 341 BGN
    • Alliance 270/95R38 +300/95R52, Колелета/Гуми

      Alliance 270/95R38 +300/95R52Обща оценка (1-5): 4

      Колелета/Гуми

      Германия, 31863 Herkensen

      7 413 BGN
    • Alliance 300R52 11.2R38, Колелета/Гуми

      Alliance 300R52 11.2R38Предни гуми/ остатъчни шаси: 30%, Обща оценка (1-5): 4, Rear tyres remaining : 30%, Tyre size: 300/95R52

      Колелета/Гуми

      Германия, 48480 Spelle

      7 546 BGN
    • Alliance 300/95R52, Колелета/Гуми

      Alliance 300/95R52Предни гуми/ остатъчни шаси: 30%, Обща оценка (1-5): 4, Tyre size: 300/95R52

      Колелета/Гуми

      Германия, 48480 Spelle

      2 156 BGN
    • Alliance 11.2 R44, Колелета/Гуми

      Alliance 11.2 R44

      Колелета/Гуми

      Германия

      1 960 BGN
    • Alliance 340/85 R46 Zwillingsräder, 2015, Други селскостопански машини

      Alliance 340/85 R46 ZwillingsräderДвигател:

      Други селскостопански машини
      2015
      Германия, Bockel - Gyhum

      7 546 BGN
    • Alliance 270/80R32 + Mitas 11.2R44, 2014, Колелета/Гуми

      Alliance 270/80R32 + Mitas 11.2R44

      Колелета/Гуми
      2014
      Германия, Barsinghausen OT Groß Munzel

      5 271 BGN
    • Alliance 17.5 LR 24, Колелета/Гуми

      Alliance 17.5 LR 24

      Колелета/Гуми

      Германия

      2 548 BGN