Mascus стигна до 200 000 обяви

Mascus, един от най-големите онлайн пазари в света за продажба на транспортни средства, строителни машини, селскостопански машини, оборудване за обработка на материали и за горското стопанство, достигна знаменателен етап в своето развитие – 200 000 онлайн обяви.

„Наскоро Mascus отпразнува няколко значителни постижения,” каза д-р Фредерик Ларсон. „Това, което го прави още по-приятно е, че удвоихме броя на обявите - от 100 000 на 200 000 само за 12 месеца. Скоростта и размерът на увеличението показват, че, въпреки икономическата ситуация, комбинацията от световна експанзия и непрекъснато технологично развитие несъмнено дава резултати.”

Mascus в числа:

  • Почти 4300 компании от целия свят публикуват обяви тук
  • 200 000 онлайн обяви
  • Над 2 милиона уникални посетители всеки месец
  • Присъствие в 42 страни по света
  • 54 Mascus домейна на 39 езика
  • Повече от 120 нови дилъра се присъединяват всеки месец
  • Над 70 търговски представители на Mascus посещават и се свързват с дилъри по целия свят

Световна марка със здрави основи

Mascus стана не само истинска световна марка, но и марка, която създава нови пазари за търговци и крайни купувачи по целия свят. Тяхното световно присъствие се гради върху изключително здрави основи, особено в ключовите пазари на Германия, Великобритания, Франция, САЩ и скандинавските страни.

„Нашият международен успех се корени в основните ни пазари в Европа и САЩ,” казва управителят Фредерик Ларсон. „На тези пазари сега Mascus е утвърдена и позната марка сред търговците на машини и превозни средства. Нашата гама от услуги е станала неразделна част от пазара на употребявани машини и превозни средства в тези територии.”

Нови услуги правят бизнеса по-добър за търговците

Ангажираността на Mascus с непрекъснатото подобряване на своите услуги е основна част от техния успех. Новата им платформа е стартирала през 2010 г. и указателя за тежка индустрия, Mascus Locator, сега има над 32 000 регистрации. Наскоро Mascus стартира три нови услуги, за да помогне на търговците да вършат бизнеса си още по-ефективно.

Услугата за търгуване позволява на купувачите да намерят машини, камиони или оборудване както на офлайн, така и на онлайн търгове по целия свят, докато новата услуга за оценяване (Valuator) позволява на търговците да оценят артикулите бързо и точно като използват най-добрите налични данни на пазара. За първи път търговците имат лесна за употреба програма, за да предоставят прецизна пазарна информация само са минути. И най-накрая, решението Dealer Mobile (Мобилен дилър) позволява на търговците да имат достъп до инвентара си през мобилните устройства.

„Нашият ангажимент непрекъснато да подобряваме качеството на обслужването и да създаваме нови онлайн услуги е крайъгълен камък за нашия успех,” казва търговският директор Рикард Петерсон. „Винаги търсим нови начини да направим живота по-лесен както на търговците, така и на крайните потребители, така че да могат да подобрят бизнеса на местните и международни пазари.”

За контакти:
Фредрик Ларсон, управител, +358 50 314 2511,

Рикард Петерсон, Търговски директор, +46 70 660 2780,

За Mascus:

Mascus - е онлайн пазар за строителни машини, селскостопански машини, дърводобивни машини, оборудване за обработване на материали, комунални машини и транспортни превозни средства. Продуктовите гами включват трактори за продажба, ремаркета за продажба, употребявани камиони за продажба, копачи и екскаватори, покрити влекачи, мини копачи и екскаватори. Mascus прави търгуването на употребявани машини и оборудване по-бързо и по-ефективно като събира на едно място информация за доставчици и клиенти. Всички търговци, производители, както и крайни потребители са добре дошли да предлагат употребяваните си машини и оборудване за продажба чрез онлайн пазара.
Mascus е търговска компания на Корпорация Alma Media.

Бележки за редакторите:
Материали за пресата и снимки:
English www.mascus.com/press

Общи запитвания от пресата: