Какво ново има в Mascus?

Ние винаги работим усърдно за усъвършенстване на Mascus – както за потребителите, така и за рекламодателите. Тук са описани някои от последните подобрения и нови функции, които ще намерите в Mascus.

Интерактивна главна страница

Ние добавихме бутони Купувам, Продавам и Локализирам, които предлагат лесен достъп до програмите за търсене и продажба и за определяне местоположението на дилърите в бранша на тежките машини.

Лента за търсене със свободен текст с подсказване

При въвеждането на текста ви показва предложения – ключова дума, марка, производител или идентификационен номер в Mascus.

Опции за уточняване на търсенето

Сега е по-лесно да стесните търсенето. Да добавите или изтриете критерии – марки, модели, часове работа, нива на цени, година на производство. Има филтър за последни обяви и обяви с картинки.

Подобрени карти на продуктите

Списъците с карти на продуктите вече показват по-големи картинки, както и по-подробни сведения за оборудването, също така и по-лесен начин за връзка с продавачите и привличане на купувачи.

Улеснен процес на регистриране

Ние преработихме и оформихме на ново процеса на регистриране с цел по-лесно влизане в My Mascus и подаване на обяви в Mascus.

Повишена скорост при обявите за търсене

Ние усъвършенствахме процеса при обявите за търсене, в резултат изпращането на тези обяви в Mascus е по-бързо и по-лесно.

Интерактивни описания на продуктите в Mascus

Ние създадохме цяла страница, посветена на всички наши продукти, новости и сведения за Mascus.