Търсене на употребявано оборудване

Затвори » Разширено търсене

    Поставете Обява-Искане

    Резултати от търсенето

    Показване : 1 - 20 / 86
    обяви/стр.
    86 резултата от търсене за "Volvo BM селскостопанство"
    • Volvo BM 650, 1977, Трактори

      Volvo BM 650Тракторен тип: Земеделски трактор, Traction type: 2 WD, Двигател: 83, Кабина: Отвори

      Трактори
      1977
      Германия

      Цена на приложение
    • Volvo BM 650, 1978, Трактори

      Volvo BM 650Тракторен тип: Земеделски трактор, Двигател: 83

      Трактори
      1978
      Германия

      Цена на приложение
    • Volvo BM 650, 1975, Трактори

      Volvo BM 650Тракторен тип: Земеделски трактор, Traction type: 2 WD, Двигател: 83

      Трактори
      1975
      Германия

      Цена на приложение
    • Volvo BM 650, 1976, Трактори

      Volvo BM 650Тракторен тип: Земеделски трактор, Traction type: 2 WD, Двигател: 83

      Трактори
      1976
      Германия

      Цена на приложение
    • Volvo BM T 600, 1968, Трактори

      Volvo BM T 600Тракторен тип: Земеделски трактор, Traction type: 2 WD, Cylinders: 3 цилиндъра, Двигател: 67, Предаване: Manuell, Кабина: Редовен, Размер на предната гума: 7.50x16, Размер на задната гума: 13 6x38 , Top speed: 30, ВОМ: 540, Страна на производство: SE, Съединение на челен товарач: Tranås 1250, Аксесоари: Кофи за сняг, Опции: Челен товарач

      Трактори
      1968 9600 h
      Швеция, Hudiksvall
      7d

      6 362 BGN
    • Volvo BM 2200, 1980, Трактори

      Volvo BM 2200Тракторен тип: Земеделски трактор, Traction type: 2 WD, Cylinders: 4 цилиндъра, Двигател: 58, Предаване: Mekanisk transmission 8 fram & 4 bak, Кабина: Редовен, Водоизместимост на двигателя: 3900, Размер на предната гума: 10 00-16 , Размер на задната гума: 16 9/14 34AS , Предни гуми/ остатъчни шаси: 40%, Rear tyres remaining : 60%, Обща оценка (1-5): 4, Брой на предишни собственици: 5

      Трактори
      1980 4057 h
      Швеция, Hössjö
      7d

      Цена на приложение
    • Volvo BM 400, Трактори

      Volvo BM 400Тракторен тип: Земеделски трактор, Traction type: 2 WD, Кабина: Редовен, Размер на предната гума: Да, Размер на задната гума: Да, Предни гуми/ остатъчни шаси: 50%, Rear tyres remaining : 50%, Обща оценка (1-5): 3, Съединение на челен товарач: TractorEquipment

      Трактори
      1 h
      Швеция, Lenhovda *
      7d

      6 002 BGN
    • Volvo BM 2200+L, 1980, Трактори

      Volvo BM 2200+LТракторен тип: Земеделски трактор, Traction type: 2 WD, Кабина: Редовен, Размер на предната гума: 7 50-16 , Размер на задната гума: 16 9-34 , Предни гуми/ остатъчни шаси: 80%, Rear tyres remaining : 20%, Обща оценка (1-5): 3, Съединение на челен товарач: Ålö 2000, Опции: Челен товарач

      Трактори
      1980 2400 h
      Швеция, Vetlanda *
      7d

      7 002 BGN
    • Volvo BM 2250 2WD, 1982, Трактори

      Volvo BM 2250 2WDТракторен тип: Земеделски трактор, Двигател: 68, Предни гуми/ остатъчни шаси: 50%, Rear tyres remaining : 50%, Обща оценка (1-5): 3

      Трактори
      1982 6815 h
      Дания

      6 851 BGN
    • Volvo BM 2650, Трактори

      Volvo BM 2650Тракторен тип: Земеделски трактор

      Трактори

      Дания

      12 647 BGN
    • Volvo BM 650, 1977, Трактори

      Volvo BM 650Тракторен тип: Земеделски трактор, Traction type: 2 WD, Двигател: 80, Предаване: Manuell, Размер на предната гума: RearTyreSize, : FrontTyreCondition, Rear tyres remaining : TransportDimensions%, Съединение на челен товарач: FrontLoaderEquipment, Опции: Accessories

      Трактори
      1977 7846 h
      Швеция, Skellefteå

      9 803 BGN
    • Volvo BM 641, 1976, Трактори

      Volvo BM 641Тракторен тип: Земеделски трактор, Traction type: 4 WD, Аксесоари: Кофи за чакъл Кофи за сняг Вилки за палети

      Трактори
      1976 16241 h
      Швеция, Kumla

      15 505 BGN
    • Volvo BM Ombygget lastvogn, 1982, Ремаркета самосвални

      Volvo BM Ombygget lastvognОбща оценка (1-5): 3

      Ремаркета самосвални
      1982
      Дания, Høng

      3 373 BGN
    • Volvo BM FH12, 1998, Други селскостопански машини

      Volvo BM FH12

      Други селскостопански машини
      1998
      Украйна

      35 285 BGN
    • Volvo BM Lynkobling, Други аксесоари за трактори

      Volvo BM LynkoblingОбща оценка (1-5): 3

      Други аксесоари за трактори

      Дания, Balling

      Цена на приложение
    • Volvo BM 500, 1978, Трактори

      Volvo BM 500Тракторен тип: Земеделски трактор, Traction type: 2 WD, Двигател: 60, Опции: Челен товарач

      Трактори
      1978
      Латвия, Jaunrauna

      14 985 BGN
    • Volvo BM BM 400, 1968, Трактори

      Volvo BM BM 400Тракторен тип: Земеделски трактор, Traction type: 2 WD, Предаване: Manuell, Кабина: Отвори, Водоизместимост на двигателя: Не, Размер на предната гума: 7 50 x16 , Размер на задната гума: 32, Предни гуми/ остатъчни шаси: 98%, Rear tyres remaining : 98%, Обща оценка (1-5): 3, Top speed: Не

      Трактори
      1968
      Норвегия

      1 854 BGN
    • Volvo BM BM 400, 1967, Трактори

      Volvo BM BM 400Тракторен тип: Земеделски трактор, Traction type: 2 WD, Предаване: Manuell, Кабина: Редовен, Водоизместимост на двигателя: Не, Размер на предната гума: 16, Размер на задната гума: 32, Предни гуми/ остатъчни шаси: 80%, Rear tyres remaining : 80%, Обща оценка (1-5): 3, Top speed: Не

      Трактори
      1967 4500 h
      Норвегия

      873 BGN
    • Volvo BM Trækbom+forakselrør+endeplade, Други аксесоари за трактори

      Volvo BM Trækbom+forakselrør+endepladeОбща оценка (1-5): 3

      Други аксесоари за трактори

      Дания, Balling

      Цена на приложение
    • Volvo BM 350, Трактори

      Volvo BM 350Тракторен тип: Земеделски трактор, Двигател: 75

      Трактори
      1425 h
      Дания, Sjørup Traktor A/S tel. +45 97548300 - Kun eksport - Only for wholesale/export

      Цена на приложение