Резултати от търсенето

Показване : 1 - 5 / 5
обяви/стр.
5 резултата от търсене за "Ransomes селскостопанство"
  • Ransomes Grassammelwagen 1600 TH, Други селскостопански машини

    Ransomes Grassammelwagen 1600 TH

    Други селскостопански машини

    Германия

    3 725 BGN
  • Ransomes Commander 3520, 2007, Самоходни фуражири

    Ransomes Commander 3520Предни гуми/ остатъчни шаси: 60%, Последен преглед: 06/2016, Обща оценка (1-5): 4, Брой на предишни собственици: 1, Rear tyres remaining : 40%, Работна ширина: 200, Предаване: automatická, Двигател: 51, Cylinders: 4 цилиндъра, Водоизместимост на двигателя: 2197, Top speed: 25, Размер на предната гума: 26 x 12-12 6 PR, Размер на задната гума: 23 x 10.5-12 6 PR, Тегло за транспортиране: 2080

    Самоходни фуражири
    2007 5457 h
    Чехия, Praha

    17 315 BGN
  • Ransomes 4F Conventional Plough, Стандартни плугове

    Ransomes 4F Conventional Plough

    Стандартни плугове

    Обединено кралство на Великобритания и Северна Ирландия

    1 744 BGN
  • Ransomes Frontline 728D, 1988, Други селскостопански машини

    Ransomes Frontline 728DДвигател: , Работна ширина: Не

    Други селскостопански машини
    1988
    САЩ, Bonita, CA

    7 737 BGN
  • Ransomes 728 FRONTKLIPPARE 4WD, 2007, Други селскостопански машини

    Ransomes 728 FRONTKLIPPARE 4WDДвигател: , Предни гуми/ остатъчни шаси: RearTyreCondition%, Размери на транспортиращото тегло: Accessories

    Други селскостопански машини
    2007 2418 h
    Швеция, Kungälv

    9 803 BGN