Резултати от търсенето

Показване : 1 - 20 / 38
обяви/стр.
38 резултата от търсене за "Laverda селскостопанство"
  • Laverda M306 LS, 2005, Комбайни

    Laverda M306 LSПредни гуми/ остатъчни шаси: 60%, Rear tyres remaining : 40%, Размер на задната гума: 460/70R24, Обща оценка (1-5): 4, Брой на предишни собственици: 1, Работна ширина: 670, Двигател: 360, Часове на сепараторите: 4500, Размер на предната гума: 650/75R32, Traction type: 4 WD

    Комбайни
    2005 5950 h
    Испания, Granada - España

    127 894 BGN
  • Laverda 3700, 1985, Комбайни

    Laverda 3700Обща оценка (1-5): 4, Traction type: 2 WD

    Комбайни
    1985
    Франция, France - 62 (Pas-de-Calais)
    7d

    13 773 BGN
  • Laverda M 306 SP, 2008, Комбайни

    Laverda M 306 SPОбща оценка (1-5): 4, Работна ширина: Не

    Комбайни
    2008
    Франция, TERMINIERS

    114 121 BGN
  • Laverda M 306, 2003, Комбайни

    Laverda M 306Обща оценка (1-5): 4, Работна ширина: Не

    Комбайни
    2003
    Франция, TERMINIERS

    155 440 BGN
  • Laverda M 306, 2003, Комбайни

    Laverda M 306Обща оценка (1-5): 5, Работна ширина: Не

    Комбайни
    2003
    Франция, TERMINIERS

    133 797 BGN
  • Laverda M305, 2005, Комбайни

    Laverda M305Обща оценка (1-5): 4, Traction type: 2 WD

    Комбайни
    2005 2150 h
    Франция, France - 29 (Finistère)

    127 894 BGN
  • Laverda M 310 MCS, 2014, Комбайни

    Laverda M 310 MCSОбща оценка (1-5): 5, Работна ширина: Не

    Комбайни
    2014
    Франция, TERMINIERS

    206 598 BGN
  • Laverda 3700, 1987, Комбайни

    Laverda 3700Обща оценка (1-5): 5

    Комбайни
    1987 3700 h
    Франция

    19 479 BGN
  • Laverda M 304, 2011, Комбайни

    Laverda M 304Предни гуми/ остатъчни шаси: RearTyreCondition%, Размер на задната гума: FrontTyreSize, Traction type: 2 WD

    Комбайни
    2011 1800 h
    Франция, SAVIGNEUX)

    Цена на приложение
  • Laverda Fiatagri 3550 AL, 1994, Комбайни

    Laverda Fiatagri 3550 ALОбща оценка (1-5): 3, Брой на предишни собственици: 1, Работна ширина: 480, Двигател: 150, Cylinders: 6 цилиндъра, Размер на предната гума: 23.1R 26, Traction type: 2 WD, Страна на производство: IT

    Комбайни
    1994 1280 h
    Германия, 16559 Liebenwalde

    29 514 BGN
  • Laverda Fiat 3850 A, 1989, Комбайни

    Laverda Fiat 3850 AРазмер на задната гума: 12 5-18 , Размер на предната гума: 23 1R30

    Комбайни
    1989 3472 h
    Германия, Kunde Tel: 08565/269

    28 432 BGN
  • Laverda (zhe030), Други аксесоари за трактори

    Laverda (zhe030)

    Други аксесоари за трактори

    Холандия, Maasdam

    Цена на приложение
  • Laverda 3650, 1988, Комбайни

    Laverda 3650

    Комбайни
    1988 4167 h
    Холандия, MIJNSHEERENLAND, Nederland

    34 433 BGN
  • Laverda 3400, Комбайни

    Laverda 3400

    Комбайни
    3477 h
    Холандия, MIJNSHEERENLAND, Nederland

    24 595 BGN
  • Laverda Radiateur, Аксесоари  за комбайни

    Laverda Radiateur

    Аксесоари за комбайни

    Холандия

    2 460 BGN
  • Laverda 3550 Hydro, 1986, Комбайни

    Laverda 3550 Hydro

    Комбайни
    1986
    Холандия, MIJNSHEERENLAND, Nederland

    25 579 BGN
  • Laverda Rev 225, 2009, Комбайни

    Laverda Rev 225Работна ширина: 480, Двигател: 225, Cylinders: 6 цилиндъра, Водоизместимост на двигателя: 6784, Traction type: 2 WD

    Комбайни
    2009 2000 h
    Румъния

    88 542 BGN
  • Laverda 296 LCS, 2007, Комбайни

    Laverda 296 LCSРаботна ширина: 540

    Комбайни
    2007 550 h
    Полша

    111 485 BGN
  • Laverda 3300, 1981, Комбайни

    Laverda 3300Работна ширина: 300, Traction type: 2 WD

    Комбайни
    1981
    Латвия, Jaunrauna

    15 038 BGN
  • Laverda 517, 1998, Трактори

    Laverda 517Тракторен тип: Земеделски трактор, Двигател:

    Трактори
    1998
    Дания, Sjørup Traktor A/S tel. +45 97548300 - Kun eksport - Only for wholesale/export

    Цена на приложение