Резултати от търсенето

Показване : 1 - 19 / 19
обяви/стр.
19 резултата от търсене за "Hürlimann селскостопанство"
  • Hürlimann 5116, 1989, Трактори

    Hürlimann 5116Тракторен тип: Земеделски трактор, Traction type: 4 WD, Двигател: 116

    Трактори
    1989 5400 h
    Италия

    29 864 BGN
  • Hürlimann XB 85 Allrad, 2005, Трактори

    Hürlimann XB 85 AllradТракторен тип: Земеделски трактор, Traction type: 4 WD, Двигател: 85.66, Размер на предната гума: 420/70R24, Размер на задната гума: 480/70R34, Предни гуми/ остатъчни шаси: 40%, Rear tyres remaining : 60%, Обща оценка (1-5): 4, Top speed: 40, Бруто тегло: 3820, Опции: Forest cab

    Трактори
    2005 4743 h
    Германия, -

    41 790 BGN
  • Hürlimann H 6165 DT, 2000, Трактори

    Hürlimann H 6165 DT MasterТракторен тип: Земеделски трактор, Двигател: 163.1, Размер на предната гума: 480/70R30, Размер на задната гума: 580/70R38, Предни гуми/ остатъчни шаси: 40%, Rear tyres remaining : 70%, Обща оценка (1-5): 4, Top speed: 40

    Трактори
    2000 5841 h
    Германия, -

    44 214 BGN
  • Hürlimann 6135 DT, 1996, Трактори

    Hürlimann 6135 DTТракторен тип: Земеделски трактор, Traction type: 4 WD, Двигател: 131.9, Размер на предната гума: 14.9-30, Размер на задната гума: 18.4-38, Предни гуми/ остатъчни шаси: 10%, Rear tyres remaining : 20%, Обща оценка (1-5): 5, Top speed: 40, Опции: Климатик

    Трактори
    1996 4436 h
    Германия, Bremen

    28 506 BGN
  • Hürlimann H 6135 Elite, 1994, Трактори

    Hürlimann H 6135 EliteТракторен тип: Земеделски трактор, Traction type: 4 WD, Двигател: 134.6, Размер на предната гума: 16.9R30, Размер на задната гума: 20.8R38, Обща оценка (1-5): 4, Top speed: 40, Опции: Forest cab

    Трактори
    1994 8483 h
    Германия, 25899 Niebüll

    29 088 BGN
  • Hürlimann H 6115 Elite, 2001, Трактори

    Hürlimann H 6115 EliteТракторен тип: Земеделски трактор, Traction type: 4 WD, Двигател: 115.5, Размер на предната гума: 480/70R26, Размер на задната гума: 520/70R38, Предни гуми/ остатъчни шаси: 60%, Rear tyres remaining : 40%, Обща оценка (1-5): 4, Top speed: 40, Опции: Климатик

    Трактори
    2001 3110 h
    Германия, Oyten

    44 214 BGN
  • Hürlimann H-466 V-DT, 1986, Трактори

    Hürlimann H-466 V-DTТракторен тип: Земеделски трактор, Cylinders: 4 цилиндъра, Двигател: 65, Предаване: 32*32, Кабина: Редовен, Размер на предната гума: 13.6*38, Размер на задната гума: 11.2*28, Предни гуми/ остатъчни шаси: 20%, Rear tyres remaining : 30%, Top speed: 30

    Трактори
    1986 9000 h
    Холандия

    18 422 BGN
  • Hürlimann XT130, 2006, Трактори

    Hürlimann XT130Тракторен тип: Земеделски трактор, Traction type: 4 WD, Cylinders: 6 цилиндъра, Двигател: 130, Размер на предната гума: 540/65R28-600/65R38, Размер на задната гума: 540/65R28-600/65R38, Предни гуми/ остатъчни шаси: 40%, Rear tyres remaining : 60%, Обща оценка (1-5): 3

    Трактори
    2006 3960 h
    Дания, Sabro

    46 396 BGN
  • Hürlimann H 5116 T, Трактори

    Hürlimann H5116TТракторен тип: Земеделски трактор, Traction type: 4 WD, Двигател: 110

    Трактори

    Дания, Egtved

    15 639 BGN
  • Hürlimann XT 95, Други аксесоари за трактори

    Hürlimann XT95

    Други аксесоари за трактори

    Дания

    Цена на приложение
  • Hürlimann H 490, 1984, Трактори

    Hürlimann H 490Тракторен тип: Земеделски трактор, Traction type: 4 WD, Двигател: 90, Предни гуми/ остатъчни шаси: 80%, Rear tyres remaining : 80%

    Трактори
    1984 6504 h
    Белгия

    17 453 BGN
  • Hürlimann 6115 XB Elite, 1997, Трактори

    Hürlimann 6115 XB EliteТракторен тип: Земеделски трактор, Traction type: 4 WD, Cylinders: 6 цилиндъра, Двигател: 115, Предни гуми/ остатъчни шаси: 15%, Rear tyres remaining : 80%, Обща оценка (1-5): 5, ВОМ: 540/540E/1000, Опции: Front PTO Front linkage Климатик Суспенсия на кабината Air brakes Creeper gear

    Трактори
    1997 7800 h
    Полша, 18-218 Sokoły

    17 711 BGN
  • Hürlimann XT 910.6, 1997, Трактори

    Hürlimann XT910.6 Gunstig kjøpТракторен тип: Земеделски трактор, Водоизместимост на двигателя: 6000, Размер на предната гума: nye!

    Трактори
    1997 4400 h
    Норвегия, Stjørdal

    25 680 BGN
  • Hürlimann H 6136, 1985, Трактори

    Hürlimann H-6136Тракторен тип: Земеделски трактор, Двигател: 136, Предни гуми/ остатъчни шаси: 70%, Rear tyres remaining : 30%

    Трактори
    1985 7550 h
    Дания

    22 155 BGN
  • Hürlimann H 4105, 1989, Трактори

    Hürlimann H4105Тракторен тип: Земеделски трактор, Traction type: 4 WD, Cylinders: 4 цилиндъра, Двигател: 75, Размер на предната гума: 13 6X38 , Размер на задната гума: 13 6X38 , Предни гуми/ остатъчни шаси: 40%, Rear tyres remaining : 60%, Обща оценка (1-5): 2

    Трактори
    1989 7208 h
    Дания, Hadsten

    16 890 BGN
  • Hürlimann XT 910, 2002, Трактори

    Hürlimann XT910Тракторен тип: Земеделски трактор, Traction type: 4 WD, Двигател: 105

    Трактори
    2002 5812 h
    Латвия, Dobele

    26 984 BGN
  • Hürlimann H 476, 1987, Трактори

    Hürlimann H 476Тракторен тип: Земеделски трактор, Traction type: 4 WD, Cylinders: 4 цилиндъра, Двигател: 75, Top speed: 35, ВОМ: 540/1000

    Трактори
    1987 6800 h
    Хърватска, SVETI IVAN Zelina

    21 077 BGN
  • Hürlimann XT130, 2007, Трактори

    Hürlimann XT130Тракторен тип: Земеделски трактор, Traction type: 4 WD, Cylinders: 6 цилиндъра, Двигател: 130, Размер на предната гума: 600/65x38 540/65x28, Размер на задната гума: 600/65x38 540/65x28, Предни гуми/ остатъчни шаси: 60%, Rear tyres remaining : 60%, Обща оценка (1-5): 4

    Трактори
    2007 5700 h
    Дания, Sabro

    49 524 BGN
  • Hürlimann H 6135, 1997, Трактори

    Hürlimann H6135Тракторен тип: Земеделски трактор, Traction type: 4 WD, Двигател: 135, Опции: Front linkage

    Трактори
    1997
    Латвия, Jaunrauna

    29 189 BGN